Followers

intro!yoook!

Assalamualaikum!

yarh.akhirnya tecapai gak hasrat nih.eeyarhhh!batapa sakeetnya jiwa aku bila tak buleh nak tulih blog.arghhh!nilah padahnya.kalau takreti it.huuh.

ni kiranya blog ketiga lah ni.*macam layak jer terima award rajeen*wakakaka.tapi dalam account blog 1st.tapi blog 1st tu zty da delete semua post dea.hehhe.buruk kot dea punya ayat.sebab tu la delete.hehhe.visit my old blog*2nd blog*.love it damn much.tapi dah tak boleh bukak dah..cannot access my account anymore.tak tau kenapa..maybe sebab password tak betui kot.haiih..kenapalah tak pikiaq dari dulu lagi yang buleh tambah jer banyak blog dalam 1 account.haiih.*geram yang teramat*

http://kambingoreng.blogspot.com(blog lamer)
klik pleasee..

nak tau tak?

betapa semangatnya zty nak tulih blog.tetiba balik rumah.bukak pc.bukak blog.dengan excitednya nak mengarang...tengok2.tak buleh nak access account.arghhh!tension mak ayong dedex teruss.huuh.bukak la link blog kat atas tu.huhu.sedih sangat dah tak boleh bukak blog tu.huhu.memang penat giller r try bukak.macam2 password.macam macam id yang try.huuh.lepastu try la buat account blog baru.kena pulak bubuh no tepon untuk veryfy code..tak sampai2 un mesej.haiih tension toii.tapi..naseeb ada account nih.yarh!i love u so much!muaaah.
emmm.tapi takper la.buleh buat blog baru.yarhh!blog ni pemulaan zaman remaja i.erm..dari stat i jejek kaki ke kmk sampai besau2 nanti.insyaAllah.walaupon dah 2 bulan zty dok kat kmk.wakaka.i like it!love u damn much!

to all reader.melcome to my new blog!taknak baca un takper.bluerkkk!*muka marah*wakaka.tggalkan kument.tengs.love u!

No comments: