Followers

just about me n my tutorialmate!ngehhe

inih budak kelas aku kat kmk.F1T6A! yeaaah.sangat gembira bersama mereka.huhu.depa sumer pandai2 belaka..aku?er..er..ya,yah!pandai jugak.(skali sakal masuk bakul en.)ngahhhaha.tapi sedih la..sem 2 ni  dah tak besama depa.huhu.kena pulak sesuaikan diri dengan orang lain.kami baru jer beberapa bulan.tapi suda agak kamcheng r.best sangat!

ha..ni girls..oh..tak cukop la..actually ada 8 orang,

ha.ni time before ups.p menyemak kat cubic lecture.ngehhe.pegi beramai ramai.

jalan nak p bilik tutorial.hee

hah.nila susana dlm BT.ni time kelas bi.belajo 30 mint.30 mint lagi kami celebrate besdey teacher.ngeh3..bijak tak?
dalam serambi!

hah.ini budak praktikum.means.2 tutorial begabung..tutorial A dan B.er..ni tak cukup orang nihaku scan tak masuk semua..jap..sroll down lagi,hee

ha.ni lagi satuh.tengok..muka aku dah tanampak dah.huhu.

kak nora,kak nadnad,ngan aze

ngan far..


ngan sj

ngan nadnad.

haaaa.penat suda mengupload pic.dahla..mals nak cerita pasai depa.tengok pic jelah..hee
tapi kan..hampa perasan tak?mostly depa pakai baju wana biru.haihh,tension akuh.setiap kali ada event apa2 mesti biru...nak tangkap gambo..baju biru...koir baju biru..haihh.hijau kan chantek?apa la depa nih.dahla aku tasuka biru.ngah3..terima jelah..ha.baju biru pon takdak.sokenalah pinjam baju azwa.hahaha.
dahla..jom tido..esok kang kena katok ngan bantai lagi macam tadi.hahaha.liat nak bangun sahur/jenuh kena katok.ngah3...dah2..jom..

No comments: