Followers

gila-gila di rumah ! chingg ~

dah 3 hari aku kat rumah ! huwargghh ! maknanya just 7 days more ! tidakk!sugguh malas nak balik ke matrik ! tp ok gak kalau dok matrik,,aku takdala gila sangat ngan tenet nih,wakaka.bangun tidoq pon habeh lambat koi 10.(erk.teruk amat !) yg tak bestnya. kat sana makan kuat. sampai naik 5 kg !gila kan ? ni mengaji kuih orang panggil.hehe.
dahla habes cuti je nanti dah mula sem 2 ! sem 2 pulak tukaq kelas ! huwa3. sedih tau dak. baru je dok gila2 ngan member kelas time sem 1. huhu. 6 bulan ja besama,tapi kamcheng ooo. pasti rindu mereka ! em.kelas untuk sem 2 dah dapat. sorang pon aku takkenai .haih! tension betui ! ada gak kawan aku yg dapat kelas sekali. tak aci betui. (cewahh.padahai sem 1 aku dapat ngan member sekolah beb. hehe..jeles sapa yg tau tu) chinggg ~ takpala..aku bagi chance kat orang lain pulak. cewah.. geli orang yg susun kelas tu dengaq, ngee ~

F1T6A

pasti rindu mereka ! semua gilla kamera ! (except lelaki la kan) ni pon kelas terakhir kami. taktau macammana depa buleh sporting nak snap sekali.hahaha. last shoot la katakan. hah. actually yg pakai baju hijau tu madam kami. (hajaq kimia)sangat sporting ! best gille sembang ngan beliau.penah haritu time habeh exam math,kononnya nak p cubic nak jumpak lect fizik sebab lepas tu ada exam fizik,tup2 jumpak madam, wakaka. ada ka pangkainya kami sembang ngan madam depan pintu  cubic tu.. bediri pulak. ngehahaha. madam lagi la..pregnant pulak tu. haihh, lawak pulak bila pikiaq2 balik.. orang yg lalu jeling je.hahaha. do we care ? hee. NOP !
kalau nak cerita pasai semua orang..penuh page nih.lagipon takda mood la. aku sebenaqnya nak tengok RAJU CHACHA nih. haihh. matlamat tak sampai2 lagi ! cita hindusstan beb. hehhe. tadi nak tengok, mak tak bagi.sebab adik dok study(exam la katakan) bila dah besedia nak tengok, aini tag pic pulak kat fb.. layan sat. tup2 bukak blog melekat sampai sekarang. wakaka. jumpak pulak tutorial macam2.lagila aku jadik giila. :)
mesti end sekarang ! chinggg ~

5 comments:

ashraf said...

huhu..aku pun rindu zaman matrik :(

nanad said...

kenangan terindah T.T
don't miss me ;)

zty said...

asyraf: ohh.exx-matrix qopanya . matrix mana ?

nanad: pasti tidak rindu kamuh ! hee.sangat indah ! yg tak indahnya bila ada sorang budak suka sakat oqang dlm kelaih ! anda kenai ? ngahaha

ashraf said...

aku matrik johor. kau?

zty said...

ohh.jauh seribuu bata. ak kedah ja. changluuun ! hee