Followers

award from mereka,,

tag award darik mirahana






#1 mirahanastory.blogspot.com di mata kalian.
chomell. n banyak gadget chomell kat situhh :))

#2 name blog anda dan kenape anda letak name itu..
 all adolescent beginning, 
semuanya bermula darik remaja,sebab blog ni adalah blog ke3 sya, so blog yg lama tu kira zaman sekolah g, hahahh, ni blog zaman matrik, kakaka


#3 name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...
ezzatidanhijau. hahahh . sya super giga like hijau, so teciptalahh ezzatidanhijau, nak tuka ezzatisukahijau tapi cam payah kott sebab kat semua tempat pon guna url nih, hehhe
#4 apekah kaedah dalam penulisan blog anda
peribadi, macam diari gakla, sebab ak suka tulih diari tapi slalu hot2 chiken faeces, so kalau dlam nih,rajen gak nak hupdate,hahahh, 
teringin nak tulih pasai current issue,crita2 tp sumpah xdak masa ! >.<


#5 apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
jeles gakla,tp x kesah pon, lagi senang nak tinggalkan jejak kat shoutmix.
"wahh.chomelnye blog awak"


#6 bilakah blog anda diwujudkan
 blogging since julai 2009
blog nih 22 julai 2010


#7 siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
bagi blog nih : org 1st tahu ak pon x hengat.hahahh
:followers 1st : dilah


#8 sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini...



untuk mereka yg ditag terima award,sudi sudi lah jawab soalan kacang nehh :))

  • ezzatidanhijau.blogspot.com di mata kalian.

  •  name blog anda dan kenape anda letak name itu..

  • name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...
  •  apekah kaedah dalam penulisan blog anda
  • apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
  • bilakah blog anda diwujudkan
  • siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda

  • sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini.. 

2 comments:

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

ape2 pn blog nie memang cantekkk... cute, warna warni...

zty said...

hehe.tengkiuss, >.<