Followers

selamat hari raya ,,

uhuk2.testing testing. :)) SELAMAT HARI RAYA YE SEMUA.koban2 lembu,kambeng ke jgn lah dilupakan saya disini.echh tunggang tebalik la pulak ayat ni. ok sambung .. err takpelah..da habes.


skarang dah 1.30 am.wahwaaa..means sekarang da raya lahh.eh tapi kat mekah,indonesia n even china dah raya kan harini ? so,betul ke raya malaysia nihh ? err,mencari kepastiann.hee . kakak ak cakap,kalau ada life kat tv,dia nak tanya pasai menda nih.wakaka. im waiting for it . 

hahh.nak habaq satu benda nihh. romate ak n jiran room eh  bilik la kan sedap skit, sangat2 lah fanatik sama SHINEE, ecehh,pastilah semua orang pon tau kan kumpulan nih ? tp kalau taktau pon no biggies,x masuk exam pon, best gak,ak suka jonghyun. hehe. naughty gilla !


 chomell


 shinee

wuu.joghyung oppa. :))

sekarang ni dok layan klip bideo depa lah pulak, hello baby, bes gakk. hee. hah, td time jalan2 kat fb, (jalan ke?) pastu umi ajak webcam,wakaka,lawak siyot,,naseb ak guna lappie kak ak,bleh gakla bercamcam ni. tp kat fb asyek tesekatt je,nak guna gmail die takda pastu ym plak hampeh betuii. emm takpalahh.ummi kata verbal communication lagi baguih. means face to face,

:))
chill for eid n credit to abg google fo the pic. ngee ~

4 comments:

Mr Ceym said...

erk..napa letak muka ceym..haha.. banner tu amik code baru kat blog ceym..sebab yang tu dah rosak..sorry

zty said...

ahah.ceym yg mana ? jonghyunn.ahahh, malakorr erk hahhha
ohh.tapa2, nyway tengs yahh

gnesop.com said...

salam aidil adha

zty said...

sopp : salam edil adha jugakk.