Followers

sem 2 yang superr BUSY !

assalamualaikum, lama tak hupdate  sini,sumpah rindu giller ! >.<

sem ni kena lahh jadik super duper workaholic sikit,

  • subjek makeen susahh !

  •  presentation BI,

  • repott BI

  • presentation AG :: tajuk syariah islamiah penyelesai kemelutt ummah::
anyone yg tahu,jangan segan siluss kasik line ke,info ke. okehh >.<

ini.itu.dan iniii ! kenalah rajenkan diri skit kann, kalau tidak bila malaysia nak majuu ? (hahahh,no relationshipp langsong)

ok,yang penting sekarang ni,ak ada banyak story for solid 2 weeks x sentoh blog , tapi apakan daya, time is killing me ! ohhhh . yang penting sekarang nih aku ada big news !

the big news iss 

:: esok, 30/11/2010 ::
RESULT final sem !!! 
mintak simpang darik GK (gagal keluar) , ya ALLAH,ak pohon yg terbaik darimu. amiin .


untuk candidate spm, selamat becutii ! ~~matlamat utama online :: carik bahan untuk agama. sapa2 yg tahu pasai tajuk tuh,tolonglah aku yerr. >.<

2 comments:

Mira Hana said...

huuu..menarik tu....

kite try sket ea..

mule2 zaty boleh cerita pasal alquran dan hadis yang lengkap..n both tu merupkan sumber hukum yang utama..

zty boleh terangkan hukum hudud..

pastu cbe carik balik isu yang cina tertarik ngan hukum hudud tu..

pastu,ckap la dari aspek

pemimpin - kene betul2 yang beragama
peranan sahabat
peranan keluarga
individu tu sendiri...

zty cbe bce ny kot2 boleh tolong..

http://mirahanastory.blogspot.com/2010/11/can-i-use-freedom-of-speech-here.html

harap dapat bantu:)

zty said...

hehe.terima kasehh mira. dah siap dah. yehaaa.