Followers

sepet baru.

anda tahu apa itu sepet ? hahahh.mata sepet tahu? ok2,lebih terharu dipanggil cemin mata. 

akhirnya penantian bebulan bulan nak buat cemin mata sepet baru da tecapai lepas ak,abah,mak,kaklong,mat ngan anis keluar p kedai sepet tadi, fuyyo,angkot satu family tuhh. naik haru cina kedai spet tu,hahahah, nampak gakla muka ketensionan dia, tp apakan daya dia untuk menunjukkan ketensionan sebenar, berani ? ak lari x bayar depositt kot. hahahhh. sabaq nohh. 

azwa! ak da buat sepet,kau takleh ulang dah ayat yg sama yg kau selalu ulang tiap2 kali nak balik kampung,hahahahh,stiap kali nak balik rumah ak mesti cakap

"yeye,balik ni nak buat sepet"

azwa akan buat muka seposen,pastuh cakap

"da bebulan ak dengaq ayat tuh"

hahahaha. hajatku suda kesampaian noh.kau jangan ulang dah ayat tu nahh, wakaka.


 macho dak kalau ak pakai yg nih dlam kuliah ?
pasti lect marah sebab student2 beliau semua tetumpu kat aku. hahahaha

musykill betui. ak search cermin mata hijau. daun ni yg keluaq . @%^$#% . ada rupa cemin mata erkk ?


kat sebelah kedai cemin mata akuh ada kedai mee goreng sotong, dimiliki oleh sorang mamak yg ak x kenal.(perlu ke bagitau yg ni) abah ak cam teringin gille nak makan kat situ,pastu abah tanya kami semua,semua cakap da kenyang,yela..baru je hirop sup tulang + daging masak kunyit + bla..bla.bla..kat rumah tadi.pastu dengan muka superr teharu abah masuk keta n kami pon gerak. dalam keta abah cakap, 

"ala,teringin la mee tadi,jom makan mee mamak kat koskam ahh"

kereta meluncur laju je ke taman koskam. then kaklong cakap

 "lahh,abah nak makan,awat x makan kat kedai tadi..kan ada mee, makan jela kami teman"

aceyy.nasi da jadi bubur,xpe2 kita berenti kat kedai koskam tuh. uwaaa. memang naseb badan la..kedai tu boleh dok raya lagi,haishh harini gak nak katop.. 

last2 hampa tau kami p mana ? 

kami patah balik p kedai mee goleng sotong tadi,hahahahh.desperate gille. 
nak dijadikkan cita,kat satu lampu syarat nih,dia pelik skit tau, anak panah kekanan tunjuk hijau,yang  terus merah, pastu arah yg betentangan pon hijau jugak, apa kess kan ? mati ahh kalau yg belah ak ke kanan, belah betentangan terus. (buleh bayangkan kan) emak ak cakap lampu ni pelik,kami pon dok hura2 lagi, abah plak cakap, betui nihhh, kita tengok nombot sudah ahh, takyah la kona2..bla3.. then bila hijau.. kami pon teruss. 
(kan ak cita kami patah balik tukan)
time patah balik tu ok lagi,lepas da kenyang makan mee kami pon lalu la semula kot lampu syarat tuh, then nampak ramai2 orang kat situh. rupanya ada excident. lampu syarat merah so kami pon berenti lah, then abah bukak tingkap sebab kebetulan ada polis kat situh, then polis tu cakap
"lampu syarat saket perot harini"

hahha.abah plak cakap " tula,tadi kami da lalu dah, bla3.."

jenguk la kot tingkap, waaa kesiannya kat moto tu..tayar depan dah takde sebab separuh moto tu da  hilang, teruk gak la kan. (kesian kat moto jela sebab orangnye dah takde) dengaq kata patah kaki, kesian gakla.. semuanya salah lampu syarat yg x makan pil kit chit teck aun.ish3 !

bila da lepas jauh dari polis tu.adik ak cakap

"apa la polis tuh.lampu syarat mana ada perot ! "

hahahaha.sengal gila ayat . depan polis tu kover ja,da lepas jauh2 baru mengutukk.hahaha.sengett betui .

 lampu syarat pon nampak sedapp !

err.banyaknya cita ak harini. tetiba rajen pulak nak menulisnye tp ada satu scene g yg aku x cita iaitu scene kat kedai ikan.hahahah, (sempat gak berenti makan angin kat situhh) lama x p kedai ikan katakan,perak la skit.. siap snap2 pic lagi..tapi xleh upload ahh ,nati lahh

happy with my family. sayang mereka <3

----------------------------------------------------------------

TUTORIAL WORKSSSS 
huwarghhh.cuti da 3 hari n berbaki 2 hari je lagi.tapi satu homework pon aku tasentohh ! maseh meneroskan kegilaan ini di saat ini ! ak rasa ak memang ada penyakit "bila cuti,cuti segalanya" hahh.mantapp !
tadi roomate ak hantaq mesej.
syikin: "zty,bab lens belajaq dak g ?" nak buat assignment nih,tp x tahu ahh.

zty:"baru masok skit ja"

syikin:"ohh,takpa la,sorry ganggu,nak sambung buat keja skit..bla3"


tudia,,teserlah kemalasan aku ! bila kat kolej,ak rajen la skit sebab asal bukak ja bijik mata ni nampak romate ak kat meja study dia, asal tido je dia kat meja dia, bila bangun pon dia kat situ jugak, haishh. tp cikgu kata bila kita nampak kwan kita besungguh2 kita kena bedoa kat dia, so stat haritu ak tapenah dah nak jeles2 bila tengok orang rajen study, (bila xjeles lain pulak jadiknya kan) haishh macam2 la kau nihh. >.<


waaa.chomelnya ak >.<

 result final sem 1 keluaq 30/11 nih. haishh. perlu x ak tension2 pikiaq pasai benda nih. haishhh

dahla.baik buat tutorial lagi baguss. (harap2 tidak HOT HOT CHICKEN FAECES) hahahh. 

the end.

credit to semua yg bw harini.sumpah harini ramai gille bw, n to mirahana, zty akan jawab tag tu nati ye, x sempat lah harini.hehe .

2 comments:

nanad said...

ahaha..cun plak sepet mata hijau zty tuh ;)

zty said...

uishh.hijau mesti ahh cun. jangan tekezuut tengok zty pakai dalam kuliah nati. hahahhh