Followers

tak pueh hati betuii.

muhahah.alkisah bermula bila adik ak ajak p jomheboh.jomheboh ye semuaa. heboh sangat ke ? tak beminat sangat,tp gedik2 jugak nak ikot. hahahhh. petang lepas asaq baru keluaq rumah,kalini jomheboh kat batu kawan agak jauh dari rumah actually. tp entahla..dulu penah ada kat kepala batas je,tp tak rasa nak p pon.hahahh. keluaq lambat skit sebab pagi tu shopping dulu kat gmart.

trafik begerak pelahan ! amatlah pelahan ! huihh tension ak ! menyesai pon ada ikot p sama . awatla ramai sgt yg p ? best sangat ka ? (tanya diri sendiri lebih skit yee) muhahah. ni yg malaih nak p ni mak kata,dulu last time p stadium batu kawan time sukma. hahaha time tu ak kecik lagi,gila crowded orang ! taktaula betapa sabarnya kami time tuhh.hahah.(padahai ak tak ingat sangat pon)

sempat lg ak snap.
akhirnya sampai di tempat kejadian ! punyala ramai orang. kalau ceramah ke hapa ke hampeh ja nak macam ni. parking RM2.00 untuk kereta n RM1.00 untuk moto, fuyoo kayala sapa yg dok buat keja2 tu.beribu kot yg ada.emm sapa2 yg nak sign up buleh la yee. :))

crwded macam ni. (ak snap jugak)
penat bejalan.dahla takda duit (habbes terus beli pencuci muka,gara2 makcik sales kat gmart.) sampai maghrib,penat cari tempat semayang,naseb ada gak. bagus2. tak sempat nak amik ayaq semayang lagi tokdak ak ajak p tandas.dalam kemalasan yg melanda ak teman gak p cari tandas ngan muka seposen tup2 jumpa tandas,,nahh panjang bejela beratur ! haihh apa punya tandasla . sebijik untuk seribuu ! last2 ayaq habes,camtu je semua penat beratuqq. eiii !

penat membeli belah pastuh makan bihun supp.punyala mahai. 4 hengget satu polistrene, emm. sewa booth mahai sangat.gutu la jadikk !sumpah ak tak p dah joomheboh2 ni .muhahah. penat bejalan weyyy ! sempott !
yg paling tak tahan sekali time balik mak berenti kat perhentian tol tuhh, semua turun ! tak tahan weyy. sempot nak tekuciir ! haihhh.tandas pon tak cukop.haperda..

adik ak masok tb.wakaka.reyoh budak2 kat skolah tanya mak ak, cikgu p joomheboh erkk ? wakaka. kantoi betui la adik ak nihh, tak suka jalan ngan kami pastu p sua muka kat kamera.haperdaaa

1 comment:

zty said...
This comment has been removed by the author.