Followers

Gembira,

gembira ? iyekahh ? hahahh. lumrah la kan kengkadang gembira, n kengkadang sebaliknya.
masok sem 2 ni first tu ak rasa macam ehh,bestkahh kelas ni ? macam x buleh masokk , tp lama2 best sangatt.ak pon xtau kenapa,maybe sebab depa semua ceria n boys pon xdaklah poyo sangat.ada jugak la yg ada ciri2 kepimpinan, ok. mungkin x penting kott . hahahh

actually ak kat matrik sekarang n guna bb farhana, a.k.a exclassmate. :)) sekarang dah buka isian online untuk UPU, sangat x tau nak pilih hapa ? pameran kerjaya yg baru ja habes tadi macam x bagi apa2 paedahh kott, sebab cepat sangat habesnya. hahahh. tp ok la, dapat jugak info, ak ni xda matlamat yg jelas lagi. tu yg the most terrible thingss ! so,dengaq ceramah ni skit, orang ni promote kos ni skitt ak pon mula suka kos tu. haha, boleh ka macam ni ??

industrial desingner
sains geologi
sains dan alam sekitar

macam minat jugakla tiga2 kos ni, sebab dengaq olahan dia macam best ja. actually ak minat gilla lukis2 ni,tp x pandai lukis, ada kakak tu cakap nak masok kos industrial desingner ni x susah pon, x pandai lukis pon xpa, sedangkan budak sastera yg masok ke bidang tu pon boleh jadi the most excellent student. emm, macam best kann ? dengaq jalan kerja dia pon best gak. >.<
pastu geologi pulak more kepada kerja2 luar r, ak pon x pasti sangat, tp macam best jugak ni sebab ak suka menda2 extreme ni. heheh. kalau bolehh nak jadi renjer hutann ! wakaka. kompem abah x bagi >.<


emm,apa apa pon. solat istikharah yg terbaikk kan .  



No comments: