Followers

jom berkenalan.

tagg from fad
jom bekenalan gituhh. 


mari menjawabb. ~


Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
singlet . saya setia dengan statuss ini. :))

Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
ouh. perlukah begini ? hahahh,
asal penang,penang piau punya,eh xdaklah, pulau pinang seberang perai, so x piau sangat . 
x penah bekeja ,keja yang begaji ahh,kalau yg x begaji tuh tiap2 hari saya kerja ohh. hahahh, (sapu sampah tu kira keja la kann) ,
hospital tempat dilahirkan suda xda, sedih kann ?
sekarang belajaq kat matrik kedah, changloon nunn jauh di tepi thailand. :)) salute for cmart,the only mall kat situh. haha
bil anak : anak semut bayak gak kat rumah nehh. :))
cita cita mahu menjadi seorang guru bila dintanya oleh guru, actually x tau nak jadik apa, hehhe , 

Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
bblog neh simple ja, just about myself kot, apa yang nak tulis zty tulis, kadang2 ada je benda yang nak tulis tapi x dapat nak keluarkan melalui penulisan, sedih kann . haha . (macam exam penulisan pulak) actually mahukan blog yang serba hijau, hijau di sana, hijau disini, laksa disana bendi di sini, ikan merah di sana, kangkung disini, tapi malas gilla nak tuka layot baru , cari itu dan ini. so bila sign in just tulis post baru n jalan2 tengok blog kengkawan. hahahh. sumpah blog ni simple gilla . tp satu je, rasa best gilla bila orang coment kat post kita. ngee ~ happy ! (ehh, jawapan saya macam sudah tepesong dari soalan, haha )


Apa pandangan anda tentang dunia blog?
ssangat best ! boleh kenai ramai kawan, boleh baca luahan hati orang , boleh baca itu,itu dan ini . sangat bestlah. lagi best dari fb, betui ni , x tipu ! thumbs up for blogging! *kaki n tangan punya thumbs*
Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
sign up je frend, syok buat blog neh, just be yourself ! ignore others ! boleh jugak kot nak jadikkan diari, diari online kann, *boleh je privatekan*

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
blog saya unik sebab saya yang tulis ia.haha
*biasa biasass ja kott*
Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
sampai kawenn. :)
dapat hubby yang rajen blogging jugak ! hahahhh
yea. sudah habes menjawab ! credit o fad kerana mengetag saya. :))


No comments: