Followers

saya balik rumah hari ini !

saya sangat seronok sebab harini balik rumah. (actually selalu kata malas nak balik, hahahh) x faham betui !

ok ! reason yang utama si budak ezzati ni balik sebab nak bincang pasai nak pilih kos apa untuk upu. tetapi buat masa sekarang (11.10 p.m) maseh x jadik satu kerja pon.hahahh. banyak gangguan ! blogging termasok sekali kot.

ok.sangat bosan di fb sebab xdak sapa nak sembang, gadoh or borak2 kambeng ! haichh, kat blog pon entah mengapa budak yang bernama ezzati ni sangat malas berBW ! hmm.

hehhe. sekarang pon zty dah cukop serabut dengan sem 2 punya peel, means ragam . a lot of embarassing things happen to me ! speechless betoi ! memang x faham ! kadang2 rasa macam zty ada buat sesuatu yg x baik sampai jadik lagu tu .hmm, ni semua ujian dari Allah, perlulah ditempuhi dengan sabar. >.< 

hari tu time kuliah kimia, cikgu cakap " ha,1,2,3 yang ketiga pakai baju biru sebelah pakai spek tu, kamu mai buat kat depan " ha, p dahh! zty pakai baju biru, aini kat sebelah pakai spek, lepastu dengan komfidentnya ezzati hamid mengemas barangnya dan  mengambil jawapan dari ana (ketaq x tau nak habaq dah, sampai x reti buat terus) komfident gila budak tu turun tangga, tut2 dengaq bunyi bising2, zty pon toleh r kiri, toleh2 dengaq la ada orang cakap, "eh.bukan hang la" zty pon tengok cikgu, pastu cikgu kata, "eh,bukan kamu la, yang kat atas tu " cehh ! time tu rasa macam nak terjun banggunan pon ada ! tp zty buat muka dodoi ja kot, hahahh, tapi dalam hati malu gilla ahh ! haishh. publisiti murahan betui !kalau dalam tutorila boleh tahan lagi sebab ada 14 orang ja, ni dalam kuliah, 100++ tuh. haisyy. (n from that day ! i will never wear that baju again ! lagipon baju kulung biru ada 1 tu ja . hahahh. thats make me moremore hate blue ! tp barang zty banyak jugak biru, hmmm. x baik membazir kan ? so,terima ja) ",

lepastu masok pulak bab yang experimet x jadik tu, hahahh. it really2 make me down beb ! terasa diri teruk gilla. huhu. cerita lagi

lagi. time bi, my pronouncation is vely bed. eh bad ! buleh pulak main2 pronounce time presentation. hahahh. kalau sir x tegur, maybe zty pon x sedaq yang pronouncation zty agak teruk la. hahahahh. maybe sebab speak with no compiden kot. huhu . mesti tingkatkan usaha !

lagi.. saya dimarahi oleh cikgu saya. disebabkan ia kali kedua dimarahi seteruk itu,xda la terasa sampai nak mati, cuma x boleh terima sangat la apa yang dikatakan kepadaku dan kawanku ! huhu, sangat sedih ! cuma kenala ego skit kan, xkan nak sedih tahap kambeng meninggal kot. humm, tp i dont think i can really enjoy gila gila dalam kelas tu. tp harap sangat dapat habeskan/lalui sebaik mungkin sampai habes sem 2 nih, really hope that !

hmm.half of my problem ! kadang2 pelik jugak, sem 1 dulu x pernah pon si ezzati hamid ni cetuskan evolusi sebegini ! hmm. perlulah berusaha memanjukan diri ! yekann ?

kenapa ada muka apple di situ ? wakakka
sem lepas, time exp fizik, kami sekelas selalu buat sekali, gempak punya result !

hehe.banyak kott zty mengarang harini, lama x jumpa blog camni r, emm. rasanya amat skema penulisan zty harini, n xdanya aku aku, im use zty. :)) hehhe.perlu rasanya kita mmbuat anjakan paradigma kan ? lagipon kawan2 zty selalu cakap depa x faham apa yang zty tulis bila hantaq mesej , hahahaha. lawak sengett ! yang lagi lawaknya bila ada sorang chinese x faham langsong whatever i said ! rasa teruk gila. haishh. xpala, mungkin x berapa layak jadi warga pendidik, tapi tringin jugak nak jadi cikgu ni. hmm. yang baik semuanya dari Allah swt. kita perlulah berdoa kan. 

the end.

2 comments:

Aizuddin Hanis said...

hehe..wt experinent msti best...cayok3x...

zty said...

huhu.experiment kott yg paling x best, tp kalau jadik best jugak, :))