Followers

blank sokmo .

haha . sangat tragiss tajuk entry inihh . blank la ,, cuti lama lama x reti reti nak study , masuk kelas saket otak . haha . pastu mula r saket kepala . sob . sob T.T , minggu depan cuti lagi . hohoyee ! 
ehh .lupa pulak nak habaq GOOD NEWS , sekarang ni matrik zty dah boleh guna wireless . fuhhh . lepas ni blog hupdate teap teap hari kott . haha . (bajeet dah siap semua kerja kan , tutorial pon x menang tangan , ) =)

x tau dah nak tulih apa ni . >.<

ha . 2 , 3 hari ni asyek balik awai ja kalau ada kuliah , mau taknya .. aircond buat hal . hahahah . panas satu dewan kuliah , lect nak mngajaq pon x tenteram , semua pakat dok kipas2 . haha . belajaq setengah jam , " oklah , saya kesian tengok kamua semua , class dismiss " =) hoho . kalau macam ni la gamaknya , lepas ni ak pi katok katok bagi hancuq mesin2 aircond semua . hoho ! hari hari balik awaii . =)

n the BAD NEWS is . dalam kelas zty , 3 ,3 major subjek tu ada orang fail , hooh ! God , please bless me . amiin . harap sangat x fail even ini hanyalah ups . >.< . kena berusaha dengan lebih gigih , tekun , rajen , besungguh sungguh , jangan malas malas , kena rajen rajen . actually agak kompident dengan kimia , tapi cikgu dok bagi hint hint sapa yang dapat A , hmm , xdak hint pon yang dok kata zty dapat . haha . >.< . matrik punya stail lect x boleh bagitau lagi result selagi result semua orang x dipamerkan . huhu . semua orang tertanya tanya ! n tak tekurang jugak yang x mau amik tau pon ! haha . apapapon berserah kepada Allah swt adalah yang terbaik . >.<

tudia . perut dah bebunyi , beasala , tengahhari buat diet kan , hehe , tadi p beli makanan pukoi 3 petang , orang 1st yang p kafe . hahaha . dasyat !

No comments: