Followers

exam is coming . huwaa .

PENGUMUMAN penting neh ,
minggu depan EXAM ! hoho . 
UPS make me sick . walaupon sampai chapter 4 ja , matematik betui2 boleh buat otak tekeluaq .
fizik pulak kuiz haritu macam hampeh lagi ,
kimia so far not bad , tp amatlah banyak kena hapai neh , organic chemistry ! i donno what to say to yuu . >.<
tp yang penting usaha dan tawakal . setakat mana aku usaha , takat tu la boleh buat , kan3. 
 so, kepada kawan2 , all the best . may Allah bless uss. :))

have a lot of experience to share here , tapi masa x mengizinkan , next week cuti sem ,hoho ! berblog bermati matian . hehe . assalamulaikum  :))


comel dok ? hehe . ni saya yg buat , bersama azwa dan farhana . enjoy gilla buat ni , actually masok contest , tp x menang pon . hahahhh

gtg . assalamualaikum .

2 comments:

tHesmUff said...

gud luck! =)

zty said...

hehe. tengkiyuss . >.<