Followers

habit lama datang kembali . huyoo .

habit lama ? huyooo . apakah itu ?
haa. dulu suka gilla tengok drama korea . tambah2 time spm . haishhh . x tau la berapa banyak drama zty nengok . taiwan pon layan jugak , jepun lagiii best ! 1st layan cita winter sonata , pastu autumn in my heart , sad sonata , haishh . banyak sangat sampai x hingat  , even jalan cerita pon zty dah lupa . haha . cita jepun yang best cita my boss my hero , gokusen , gto , yamadataro monagatori , pride , n best gilla tengok cita jepun sebab mereka sangatlah comel ! try search takuya kimura , hensem gila ! cita taiwan x hingat sangat sebab dudulu layan kot tv ja . haha . tp cita meteor garden best !

eh . sebenaqnya main point dia bukan hat atas tuh ! lepas spm malas dah nak layan2 nih , x tau la kenapa . then kat matrik sekarang ni , asal cuti ja depa dok layan korea . tunggu lagi ? join ah . haha . tp selalu layan movie ja sebab short skit en , tp tut2 shikin si romate zty tu bukak cita why why love lepas habes exam math kemaren dulu . zty dahla tension sebab kena halau dari library . tunggu lagi . layan ahh . actually dah penah tengok , tp sumpah lupa terus jalan cerita dia . hahaha . yang lawak dia satu bilik layan ! skip lunch makan petang terus ! dahla malam tu xleh nak study sebab tepu sangat pala hotak layan movie ! hahaha . then xtau la kimia dapat apa , hopefully dapat elok . >.<

haihs JAP ! yg atas tu pon bukan main point dia actually ! haa . ni yang zty nak tunjuk !


wuhooo . hensem ak ? actually 1st2 tu xdak la minat sangat ! tapi dia sangatlah hensem !
dan yang pentinnya hes got same besday ngan zty wehhh ! walllawehhh !

jom intai pasai dia ::
  • Name: 賀軍翔 (贺军翔) / He Jun Xiang
  • English name: Mike He
  • Also known as: 賀小美 / He Xiao Mei
  • Profession: Actor and model
  • Birthdate: 1983-Dec-28
  • Birthplace: Taiwan
  • Height: 180cm
  • Weight: 66kg
  • Zodiac sign: Capricorn
  • Chinese sign: Pig
  • Blood type:
uwaaa ! even blood type pon sama ! tp yg chinese sign tu zty x terima ! hahaha



sumpah ! dia belakon sangatlah best ! click2 mike he ! hoyeaah !

2 comments:

~~su manje~~~ said...

huhuhu nice post su suka bace

zty said...

hehe . ni mesti kakikorea nehh .
tengss