Followers

lagha je .

lagha means buang masa . haha . 
sebelum cuti menghilang neh , banyak kali gakla zty dengaq perkataaan  lagha ne , x kira la kat blog ke mana ke , 
ramai jugak budak kolej yang x mau dah bawak lappie lepas cuti sem ne , lagha kata mereka . haha . memang lagha pom . lepas je masuk sem 2 memang ramai yang bawak lappie . huishh . boleh nampak kelaghaan di mana mana sahaja . haha . bilik zty x terkecuali ouhh . :)) . hujung minggu je " malam ni movie apa ? " haha . dah hapai dah skrip ..
ok . nampaknya x layan dah kot lepas ne , ramai yang dah x mau bawak lappie , actually sem 2 sangatlah berbeda compare to sem 1 , tapi semua orang dok buat relax boleh . eh bukan semua orang  , saya orang ! hehe. relax sungguh . haishhh . 



nak lappie cenggini ! warna hijau cenggini ! amik kot google pon jadi la noh .. \
orang lain x mau bawak lappie , zty bawak je , tapi netbook jelah . hehe . bukan apa .. agama x present lagi .. so kena la bawak . yess ! alasan yang kukuh ! . :))




saya love family saya THE most !

No comments: