Followers

menyampah sudahh . (liar bloggiesss)

menyampah la sangat kan . haha . agak menyampah la , dan rasa x besemangat sudah nak belogwoking , haishh . kerana .. anda pasti tahu kan kerana apakah ? kerana lani ada pulak orang2 yang dikategolikan penipu2 blugger , haishh , pelik melik betui ! malas r nak amik tau , tapi rasa2nya sebab nak up traffic kot kan2 , hemm , tengok blog2 yang depa senarai liar tu beribu gak la folower dia .. haishh . meluat betui ! nak liar2 pon x mau hajaq aku . hahaha . 

ha . yang zty hot sangat neh ! ada patot dalam banyak2 nama depa dok senarai tu , huishh , ramai gakla yang dok menipu aku ! singgah blog orang konon . haishh ! patot la zty pelik , awatla rajen sangat depa ni dok mai menyinggah sini , caihhh ! oto bw rupanya ! terkena sudahh !


haishh . dah la zaman la ni si budak ezzati ni sangatlah malas berbelogwoking ! ditambah pulak perisa hat tak sedap ni , haishh ! malam ni malas bw ahh , (ceyy , padahai nak layan novel , baru beli tadi .. hoho ! kirimkan aku malaikatmu , best gak la.. ) 

oklah . saja ja nak menghangatkan suasana , sebab yang geram sangat tu sebab zty pon dah follow mereka2 yang liar bw nih . tu yang spicy semacam tu , tapi x kesah sangat pon . chill sudah kann , orang cari duit poket .. beasala tu.. kita tumpang dok dapat elaun ni , besyukur boleh p shopping time cuti2 nih . haha . lebih2 plak minah ni .. 

kalau nak tau lebih lanjut boleh klik  sini  . zty pon sebab baca sini la boleh tau tuh . tq ye bro .


jom besemangat seperti ini ! hip2 horay !

7 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

ok tak perlu menyampah..sile bace novel je hi3..;p

Sasa Al-Sharif said...

buat dunno lagi bagus daripada sakit hati sebab blogger liar kan kan.. anyway apa kisah telur kemuruk?

zty said...

uchi : haha . tula , menyampah skit2 ja . novel layan gak , hehe

sasa : betui tu ..buat donno suda .
hahaha . x habeh2 ngan telur kemuruk , cita tahun lepas tuhh , uishh .dasat dok ingat g , haha

nanad said...

zty,mak panggil basuh pinggan.

LOL XD

Belalang Hijau said...

hee...
mcm2 manusia dlm dunia nih kan...
ade yg kata tipu x salah dan dosa...

huhuhu

Aretikz said...

hehe.. apapapun.. kalau dia dah insaf.. jangan kita berdendam.. kalau dia masih wat.. jangan dah datang tempat dia.. hehe..

zty said...

nanad : ha . daH basoh dah . tq tolng panggel . :p

blalang : tulakan .. xpala .. apapon .. kita ikot yang terbaik .

aretik : hah . betui tu , skrang ni back to normal sudah . :))