Followers

mood exam .

haha . mood exam la sangat kan . yela sapa suruh ada gap esok (actually sebab johor cuti harini , oleh yang demikian semua matrik2 di dunia ini harusslah seragam examnya)  . so harini release2 tension sikit sebab paper fizik dah selesai ! hurayyy . agak susah la , tp alhamdulillah boleh jawab , betuinya x tau lah. haha .
zty pon sangat x faham dengan perangai time2 sekarang ni . study maken malas . tidoq maken menjadi jadi , menyembang , buat itu dan ini . haishhh . lagha betuii ! kalau bab tidoq tu tak boleh nak kata apa ahh , letak ja kepala atas katel KOMPEM tidoq ! haha . (dah buat experiment banyak kali dah ni , valid!)time2 exam ni la banyak gangguan , movie ni best , movie tu best , tambah pulak ngan rommate yang gila band korea . huishh . zty join sekaki , tangan kepala semua lahh ! haha 

shinee . kegemaran syuk .

2pm . kegemaran kakfa .

super junior . kegemaran sapa tah .

beast . kegemaran syikin dan zihah .

kegemaran aku ? haha . m daud kilau la the best . haha

hoho . kemaren 1st time rajen p cubic tanya soalan itu dan ini kat cikgu ( mostly far ngan azwa yg tanya,zty join ja ) haha .1st time jugak sem ni p jumpak sir asrol . haha . (math) , pastu jumpak madam Aslindawati (fizik)  . hmm . harap boleh dapat result yang baik , ups pon banyak membantu dalam result PSPM actually . so i must learn by hard . wakaka . ( semestinya kena HARD , sudah last minute nih ) math sem ni gilla killer paper kot . sangat killer ! specially bab 2 , trigonometry . sangat banyak formula yang kena hapai . (kelemahan yang sangat ketara!)

camni rupanya bila buat math !

lepas sejam boleh jadi camni kot . haha

haha .mengarut nombot satu en , dah la satu apa pon x study lagi neh , tadi lepas maghrib terus tidoq , bangun mula pukoi 11 , sampai sekarang x buat apa lagi neh . hahah . gtg lah

assalamualaikum .

(bb sewa harini, sejam singgit) haha.

No comments: