Followers

currently at home . do like be at home !

hoho . selalunya rutin aku kat rmah memang dah boleh jangka , walaupon time packing2 barang kat hostel ak akan cakap , "yes ! kalini nak bwak balik byk skit buku , banyak keja nak buat . n the semangat is very amazed " until ezzati hamid is at home everything is change ! wakakakah ! dah boleh hapai dah , sejak sekolah menegah lagi weyyy ! form 1 until form 5 , x pernah nak belajaq time balik rumah hujung2 minggu , n the things is just same sampai sekarang kat matrik ! wakakah ! so moral of the story , jangan balik rumah. bhahaha , funny !

hmm . kenapa ya x penah nak boleh siapkan keja kat rumah ? konon2 full time je minah ni ada keja , padahai boleh ja hang out ngan kawan kawan , abang ngan kaklong hajak p mana mana boleh ja ikot , mak abah nak p mana boleh ja ikot , tidoq ada pulak masa dia , hah . yang paling menakjubkan ! mengadap pc boleh pulak ! sampai larut pagi , lepastu bukak buku ... terus check in kat london !  bhahaha . 
 

ok .  ALLAH  x akan mengubah nasib sesuatu kaum itu , selagi dia x mengubah nasib dirinya sediri . so , tunggu lagii ? ?


No comments: