Followers

cuti yang superb !

even ada je yang x kena , tapi sumpah cuti kali ni superbb !

khamis : keluaq dengan abg , kaklong dan adik ! makan kfc , wahaha , even ak memang tanam niat gigila xmau dah makan kfc , tapi ikot jugak , :)) , but seriuss x sentoh langsong ayam okey ! ak pon xtau kenapa , tapi memang truly xmau makan langsong ayam kfc , so cheezy wedges je , gemuk pon gemokla . >.< , btw kaklong dpat voucher free darik kilang dia , sebabtula p kfc ni , :) mains reason ! haha

jumaat : keluaq dengan abah , mak , abg asyraf , adik ngan tokdak ! superb gila ! 1st time ak merasa feeling mancing n yang bestnya picnic malam2 , 1st time neh , actually bidan terjun je ni , x sangka pulak boleh bekhemah khemah berunggun unggun api ! haha . abah kata kepala rombongan anis ! merengek nak p mandi , bhaha . last2 sampai dah maghrib , mimpi jela nak mandi aniss oi !





love them !

6 comments:

~~su manje~~~ said...

salam sis ezzati..
su singgah malam
x leh lelap mata nie...
nice post...
teringin jugak nakkeluar bercuti bersamakeluarga..
em...nanti su usha-usha...

~~~su manje

zty said...

salam .
ala2 siannya , xpa esok cuti , extend skitt . :))
ek'emm , tula.. keluaq dengan family la yg paling best . kan3 , :))
btw tengss . :))

nanad said...

btol3!!spend time with family adalah yg tersuperb!! i love my family juga lah!! xpe2,lagi dua bulan ja lgi.. ;D

zty said...

yeah2 , doble triple superbb , supreme , supeerrr ring !
betoi2 , 2 bulan je sabaq2 .. paspm pon sabaq sat nohh , >.<

Sasa Al-Sharif said...

zati!! nak tumpang makan

zty said...

haha . org x suka hijau x bolehh ! :P