Followers

new hobby !

new hobby : im in novel mood .

hlovate . hlovate . hlovate . 

cerita cerita hlovate ni memang best . dia macam logik la dengan keadaan sekitaran , saya sangat suka , dan buat masa ni novel2 dia yang zty baca semua mesti ada unsur2 keagamaan jugak , so sangatlah banyak hadis2 dan sewaktu dengannya dalam tu . kira it is the best for us jugak la sebab cerita dia banyak tentang kehidupan dan x banyak sangat cintun2 .. novel2 hlovate ni actually dah keluaq sedari 2000 berapa tah , tapi zty baru nak layan .. hoho .. dulu2 dok layan novel , tapi x penah nampak pulak hlovate ni .. emm . tapi apa pon .. nak kumpul semua novel dia . must !

hmm . bak kata hlovate dalam novel ''rooftop rant'' .. sungguh la orang cakap kalau dah kenai sesorang tu selalu sangat la kita jumpak dia ,sebelum ni x penah kenai dia .. x penah jumpak pon . tapi bila dah kenai tu .. selalu sangat jumpak ! pelik jugak . mungkin penah jumpak .. tapi x perasan la kott .. sebab kita x kenai dia .. haa.. lebih kurang camtu la .. actually zty tetarik ngan pengakuan ni sebab it happen to me ! always ! hohoo
zty agak beminat bab2 nak menulis cerita ni .. dulu ada jugak la yry tulis satu cerita .. hampeh ja ! sekerat jalan . kakaka.. ni antara impian saye.. nak tulis novel . hohounn ! please dont laugh . kakakaka .

contohnya . sekarang saya selalu teserempak dengan dslr m-a-n itu wokaka ! sebelum ni x penah nampak pon dia ! hohounn .. 

GOD . please help me !

the program matrikulasi bersama masyarakat yang tpm mai tu dah habes . baru je habes tadi . hooh ! ia bejalan dengan lancar . dan sye taktau la nak klasifikasikan dia sebagai yang sangat meriah or not ! because padang tu terlalulah besar dan sye pon x ushar sangat orang . hee :) but to our booth . we made it ! best la jaga booth tu .. tapi sungguhla xtau kenapa si ezzatimahid x boleh nak cakap banyak dan apa yang cakap semua merepek belaka bila time nak bagi brosur untuk budak2 sekolah tu .. hmm .. actually booth kami under KPM , so kami lebih kurang macam kena promote matrik la .. sungguh ni .. ada time budak2 fom 3 mai .. si ezzatihamid ni dengan bangganya tanya adik amik kos apa ? depa pon buat muka pelik .. pastu hani cakap .. wey2 depa fom3 la .. hehe . so di situ saya amik keputusan bagi brosur je .. bab2 cakap serah kat haz ngan hani ngan yang lain ! 

untuk memeriahkan lagi suasana .. ada 248 orang JPP dari seluruh malaysia dijemput hadir .. dan 120 murid sekolah sekitar kedah .. saye join jadik fasi .. dengan akma ! haha .. yang cerita jadi fasi ni satu hal lagi .. mulut tu berat sangat nak cakap.. x tau la kenapa .. jadi x reti nak becakap .. huhu .. so i let akma speak mostly in that situation ! sungguh la x pecaya si ezzatihamid ni seorang yang pendiam . hahahh .. hmm , entah la mengapa ! so sorry akma .. mesti x best geng ngan budak tu kan . >.< hoho ! 
gonna miss them . dewi-izzah-diyana-ya-anne- .. emm sapa lagi tah .. hehe . sorry . anak ikan emas sikit . :)

i donno  what to say dahh . tapi nak bagitau satu perkara .. secret of me ! hahaha .. 
i hate those people yang suka jaga tepi kain orang tapi sangatlah buruk perangai dia bila kita jaga tepi kain dia . huhhh ! nonsense ! macam hampehh ! 

No comments: