Followers

spill !

spill ! chill ! hill ! dan sewaktu dengannya ! hohouun !

1

tenshen saye petang2 gini x buleh nak tidoq ! asaq pon x masok lagi , so sepatutnya boleh ja nak take nap . kan2 .. tapi asal nak tidoq ja .. dengaq bunyik bus ! hurggh ! what the rock is cooking bunyik2 bas banyak2 kat bilik saye ..dalam kmk pulak tuhh ! xdak tempat lain ke nak p huuhh budak2 ? hohounn ! taktau jugak kenapa x boleh tidoq . selama ni boleh ja tidoq x kira masa di mana jua ! ok . x salah kalau tu adalah demi kebaikkan . kann ? dan Allah jugak dah makbulkan doa aku , supaya kurang tidoq . insyaAllah !

2

buss ? bunyikk ? why ? huuu . kalau nak tau ! kolej saye sekarang ni tengah sibok tahap gigamegatera ! nak sambut TPM la katakan , ada la jugak rasa ketensionan , tapi syok pon ada gakk . hala .. kelas burn weyy ! hohouunn ! TPM is coming to our kolej . if not mistaken 1st time ever TPM buat lawatan ke matrik . on Malaysia okey ! so , we are the 1st ! hohoo ! terasa la jugak keBESTttsan dia , tapi lebih banyak ketensionan kot . so many work to do and we have to spend a lot of money ! >.<


tapi apapon .. markah koko yang penting . zty telibat jugak , sebab jaga booth under kelab kerjaya dan jadik fasi under prd . entah kenapa rasa macam sebok telebih pulak sem ni , banding ngan sem lepas , satu event pon ak x berapa nak take part . kakaka .. kira sem ni maju sikit la kott .. :) . so , conclusion . be friendly dan orang akan ajak kita join mana2 event . :) 

3

haritu ada join satu kelab ni , PRM nama dia .. depa buat program kat sekolah rendah jabi . sound simple kann .. kat situ ada berapa puluh orang tah yang duduk asrama sedari darjah 1 . dan ada 17 orang kalau x silap yang OKU . they are so special ! kesian jugak tengok depa , tapi xpala .. kecik2 dah belajaq independent . bagus kan ?



4

kemaren join kelab kawan masuk kawad . im so sorry to taht group . everything is ruin i guess . lepas je komanden bagi arahan begerak ke belakang kiri pusing tu , keadaan dah jadik tunggang langgang . mana kaki kirinya .. mana kanannya . betui2 tenshen time tu ... ada jugak la rasa budak import x sedaq diri . huhu . but im doing the best dah kott . satu . dah lama x kawad , setahun mungkin ! forget everything .. even x penah masuk peringkat tinggi .. dulu pon belajaq basic jugak .. and  petandingan ni pon basic jugak ..dua , dulu zty  krs , so guna everything guna kaki kanan.. mana ada unit unifom yang guna kaki kanan selain krs kan .. so kena la pulak tukaq guna kaki kiri .. dan ketiga ! dua hari je ak belatih ! sorry syuk and the gang . >.<



5

and lastly . the CAMERAMAN ! and the rest is history .. bak kata hlovate . :)) 


hah . tudia ! bila ezzatihamid dah lama tinggalkan blognye besarang .. du tiga empat ribu page jugak la yang dia karang .. hohounn ! 

No comments: