Followers

it had been a long time ..

dah lama rasanya x update blog . eh bukan x update tapi x jalan2 ke blog kawan2 . so sorry .. sangat x cukop masa dan kalau ada masa pon memang cukop2 untuk tidoq ja .. hahahh .

i have nothing to say harini sebab sekarang jam dah menunjukkan pukoi 5.27 a.m dan saya maseh belom tidoq .. cewahh . actually dah tidoq sedari lepas maghrib dan tejaga pukoi 2.30 .. and it can be a history of me sebab aku buat kimia gila gila tadi ! haha . sampai nak muntah hijau ak tengok hydroxy compund . haishh . crazy like mafia ja .. penat jugak belajaq organix compund nih . a lot of thing nak kena hapai . ingat . itu dan ini . hmm

ha. kemaren dulu ak p utp . sememangnya bidan terjun , impromtu semua semua lah .. rabu cikgu bagitau .. khamis dah gerak p .. hmm . budak kelas aku just 8orang ja yang p . 3 pelempuan .. 5 lelaki . lagi 6 tak join.. ada yang balik la.. ada keja dan semua semua lah .. emm . xpa .. benda dah lepas .
agak best la p sana . kami p tidoq kat kmpk then p utp followed by unikl an then balik . haha . long journey i think . dan memang lama duduk dalam bus ! >.<



ni kat library kat utp . rekabentuk dia sangat cantik dan 1st time ever ak tengok design macam tu .

ok dahla . gtg . 

last touch up : lama gila x nampak dslr m-a-n . >.<



No comments: