Followers

assalamualaikum .

wahhh . sangat rindu rindu blog . dua tiga minggu ni asyek tulis kot microsoft je .. tapi x mau paste dalam blog lagi .. xda feeling la kat matrik nih . hehe . takot tegendala di tengah jalan .. balik rumah nanti laju skit .. harini pon tiba tiba ja tenet laju .. dan senang pulak nak bukak greenie .. hehe .
blog saya sangat suram lately nih . huhu . sangat sedih ! actually kan lagi 5 hari ja lagi saya ezzati hamid bakal menempuh pspm . huwarghh ! dan lagi 15 hari je lagi nak hidup kat matrik kedah nih . huhu . dan selepas itu saya akan menjadi penggangur terhebat selam 5 bulan ! hahah . dan the day after that x tau la apa nak jadi . 9hb ni ada ujian munsyi untuk usm .. rasa macam x mau p tapi kawan kawan cakap p jela dah mintak .. alang alang tu kan .. tapi zty mintak bahagian rekabentuk .. architect to be .. rasa macam x mau ja . huhu . ok ada lagi 4 hari nak befikir . hehe . ok la.. sat lagi ada makan makan dengan budak wing . heheh . steambot dreamer .. babaii . :)

No comments: