Followers

muka baru

waa . akhernya jumpakk jugak template hijau . hehe , walaupon xdala cunn sangat tapi .. ahhh , janji hijau .

waa. dahh lebih kurang setahun dah dengan blog ni , baru ada 100 post , dua tiga kali jugak tukaq template .. dann . sekarang . saat ni .. 28hb april 2011 , saya mengaku saya memang malas nak update blog dahh . waaaa ! mana semangat kau ezzati ? waaa . banyak nak cerita tapi x dapat nak tulih kat sini .. waaa. x tau kenapa .. waaa. dahla , nak out . waa. waaa

entahla , dah 2 minggu kat rumah dengan rutin harian yang agak sama setiap masa , dan dah melalui hari interview yang melecehhkan rasa maken x besemangat nak menyonteng kat sini . waa . mungkin petanda suruhh berhenti blogging kot . hahaha . poyo ja .

1 comment:

anayue said...

lalalalala~ zty tgh bela lemak... oppssss...