Followers

rewayatt hidop di kmk . saranghae kmk .

I hate this 3 people
·         Suka menunjuk nunjukk
·         Gegeh x tentu pasai . menggedik and what so eva .. ++ depan LELAKI !
·         Cari kawan bila kawan segembira dia x ada !
Caiss . yang ketiga tu paling sadisss . memang sangat saket hati bila duduk dalam keadaan tu .. ++ bila kita yang dicari tu .. kalau ada kawan segembira dia .. dia buat xtau ja kat kita .. caiss . ni la nama dia parasitism . hahahah . and ak memang cuba elakkan diri dari jadik camni .. kalau terjadik jugak .. pandai pandai la muhasabah diri . thats attitude is so rude !
Haha . tetiba ja nak tulis benda benda ni semua . ok sekarang katop cerita buruk2 .. mari becerita yang gembira gembira . hehehh .
1st benda yang paling gembira ak nak share .. lagi sebulan je lagi nak tengok matrik ni .. n after that !! yeahhaaa ! honeymoon 5 bulan . n the very betui countdown adalah lagi 18 hari ja lagi nak pspm 2 dan lagi 26 hari saja lagi kisah hidupku di matrik bakal berakhir . ngee~ ayat superimpressive gila . hahahh . tapi tipula kan kalau ak cakap im that happy . actually sedih jugak .. bakal meninggalkan kenangan dan kawan kawan kat sini .. walaupon setahun ja kat sini .. ak dah kenal ramai kawan .. dan biasala manusia kan .. ada yang camtu .. ada yang camnuu .. semua ada la .. tipu la kan kalau cakap x penah saket hati ngan kawan kawan kan .. even bestfriend pon can make our heart broken . cewahh .. tapi normal r tu .. bagi aku .. kalau orang bagi saket hati kita .. bengang dalam hati cukop r.. then .. tidoq . hahahh . tapi kalau membara sangat cakap terus la kat dia .. bantai ja .. tapi biaq r beradab .. bagi dia tergores mendalam . muhahaha . kejam ! tapi x baik kan .. so .. bagi hadis skit ka .. hehe .
1st impression time ak masok matrik dulu .. wahh . matrik ! gila aku !mesti kena struggle tahap badak ahhh ! wahh matrik ! takotnya nak kawan dengan yang lain . mesti hebat2 belaka.. wahh matrik ! ada ke orang nak kawan ngan aku nihh ? wahh matrikk ! cikgu2 dia garang garang tak ehh ? * ceyy .. time tu cekgu lagi .. sekarang pon . Cuma kurang skit r .. heheh . sambong balik .. wahh matrik ! mati r aku mesti tepinggir kat belakang bab2 study nih . huhu . wahh matrik ! kena besungguh sungguh ber koko nihh ! wahh matrik .. boleh ka ni nak dapat pinter hebat2? Wahh matrik ! camna ehh nak rajen study ? wahhh matrikk ! mampus ak kena jalan sorang sorang p bilik ayaq .. hahaha . wahh matrik ! camna kalau dapat rumate yg x best!wa.. .. wahhh ! wahh matrik ! itu dan ini .. haha .. tula antara expression2 aku .. gila kambeng punya teruknya expression serupa gitu .. hahaha .. tapi actually semua expression tu da lenyap cenggitu ja .. sebab sekarang ni dah last sem ! hahaha . bukan nak kata sebab ak dapat menempis semua ekspresi yang x bermoral tu kan . hehe .  ada jugak la satu dua yang still on my mind ! tapi xpa .. kat sini aku banyak belajaq .. learn to accept ! kelemahan .. kekejaman .. kebuliann , kebisingan .. kebanyakcakapan .. keterasaan .. kedegilan .. kesukaan menyakitkan hatikan orang lainkann .. kehiprokitan dan banyak g .. sangat best semua nih ! mula hidop kat sini memang cakap terus r .. ak memang gila tensen dengan orang sekeliling . they are so .. emm . nak cakap kejam x la sangat .. nak cakap gegeh ..  ada la jugak . sampai tahap makan dalam r .. last2 ak tepaksa luahkan kat orang yg boleh distrust . J cewah .. tapi bila dah nak sampai setahun dok kat sini .. dan umuq pon maken meningkat .. kita da boleh pikiaq yang mana buruk .. mana baik .. dan kita dah anggap benda tu normal .. dan boleh masuk ngan kawan2 yang otak supercarzy sekalipon . tupon kalau kita rapat ke agak rapat ke la .. tapi xpa .. kat sini jugak aku banyak terima input2 agama .. *masjed dekat je ngan bilik . Alhamdulillah la . so kenala jugak selalu muhasabah diri kan .. bila kita selalu dekatkan diri kita dengan Allah .. insyaAllah .. tenang je hati .. bila nak marah orang pon xda la marah sangat . tapi kena ingat .. iman kita betambah dan bekurang .. so selalu selalu la topup iman tu .. by doa and amar makruf nahi mungkar and etc . ha .. kat sini jugak ak dapat tengok aplikasi don’t judge a book by its cover . yess ! it true happen ! budak tu Nampak superbaikk . but the truth kita xtau kan .. dan aku dengaq cerita la kan .. emm . ok the rest is history sebabnya kita x baik membuka aib orang lain . dan aib sendiri pon .. kalau dah buat salah kea pa ..better story it to HIM . ALLAH yang esa . thats the better way . sebab tu la ak sekarang dah jarang tulis kelemahan2 dan sesuatu yang membuka aib sesorang atau diri sendiri at blog . heheh . Cuma cerita skit2 tu ada la . heheh J

Ok cukopla tuh wahai ezati hamid . esok pulak ye . contengan hariini : 12.15-12.56 p.m di c1t207 , 23/3/2011 . dalam Microsoft word .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ezzati hamid on keyboard . cehehehh . 12.51 a.m . 31 mac 2011 . lagi 10 hari nak pspm dan 20 nak jejak kaki kat penang . wooo . panjang lebaq mukadimmah haqini . hoho .

Rutin yang biasa2 orang buat time nak study agak agak hampa apa ? wooo . tidoq ? main game ? makan besungguh sungguh ? outing ? begelak ketawa ? ohhh . itu perkara biasa .. dan luar biasa kalau seseorang itu study ! hahahhah . memang maut punya statement la tuhh kan . ok to be the truth .. study tu memang perlu tapi apakan daya hidup ini kalau dah x ada semangat dan keazaman yang kuat . huhu . i want my spirit ! the spirit ! and their spirit ! heh ? their spirit ? emm . ok whatever ! sekarang ini aku nak royak .. yang aku sangatlah rajen tidoq dan sewaktu denganya . haha .ok . itu sangatlah buruk perangai namanya .. huhu . organic kemisteri sangatlah memenatkan dan fizik dan math dann ! arghh ! kadang kadang rasa nak lari ja dari matrik . tapi apakan daya .. dok kat mana pon kena berusaha .. kalau dah jadi gajah patah tanduk .. malas ja semedang .. sia sia la hidop kan . huhu . so the conclusion is RAJENLAH wahai ezzati ! dan besungguh sungguhlah anda dalam apa jua keadaan . hokehh ? emm . ezzati dengan rela hatinya dan muka seposennya menjawab hokey !
Pernah tak orang Tanya kat hampa ? ada rasa gerun dak bila tengok orang ramai ramai semangat belajaq .. p kubik ( tempat lecturer ) .. hahaha . aku penah ditanya .. dan semestinyala jawab sangat gerun ! hohohh . gerun tapi no action at all.muhahahaa . emm .. time time macamni memang ramai yang dok gila study .. xtau la nak kata study last minute or theres actually a time to study ! haha . judge yourself pon okey pa.. emm . so sekarang ni cuaca kat kedah ni sangat sejuk . dah dua hari aku tidoq pakai sweater .. dengan stoken segala bagai .. hahah . masuk dewan kuliah ja .. rasa macam beku seketika .. blank otak otak uhh . cewahh .. padahai x tau jawapan kan . heheh .. emm . ramai jugak yang bekampong kat library .. mostly dengan alas an yang kukuh lagi Berjaya yakni kalau study kat bilik . confirm tidoq ! hahahahh . katil is the biggest enemy ! wakahkahh ! betull . perang dengan katil r perang paling dasyat .. buat masa la.. aku x penah menanng lagi kot. Hahaha . katil ja yang dok menang semedang .. haihh ! gila kuasa betui !  ok dahla tuhh .. tengah tengah malam memekik berbuhung buhung ! hehehh . sekarang ni hanya ada dua pilihan . tidoq @ study ! hahah . i choose ! ok gtg . sehingga berjumpa lagi di hari dan waktu yang berbeza .. dan sesungguhnya sangat berbeza ! hahah . chow
Assalamualaikum .

::sedutan akan datang : story about my lect . love them . J

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here again . 12 a.m khamis tepi katil yg superdrumstikk . ditemani norma yang sengal senget2 .. hani novel crazy crazy .. (tengah layan 5 tahun 5 bulan setelah dihasoot oleh aku .. muhahaha . dia dah baca tapi kata x best .. menurut penceritaan aku .. cita tu sangat best . muhahaha . pastu dia layan balik .. tau pon best . muhahaha ..) , elli jiran sebelah pon ada .. tengah melayan lagu tenhinggut hinggut pa tahh .. hahaha .. pastuh dok layan norma .. pastu dok buat adegan pa tah .. hoohooo.. shikin pon ada .. tadi dia x bukak lappie dia .. pastu dia masok bilik .. “ oo.. hampa engat hampa ja boleh bukak .. “ pastu dia pon layan lappie dia . muhahaha . macam biasa lah .. dok layan korea dia .. yang zihah pulak .. dari petang tadi g .. ish2 .. apa dia buat ak pon xtau .. layan korea gak la tuhh .. haha .. intro today ~
Ohh , xdak mood nak becerita pasai lect r.. okaii ! posponee ~ ngenge

Ok . minggu depan dah study week . wehoo ! happy tahap ayam goring masak togehh ! hahah . aku sedang menipu tahap kambeng nihh . huhu .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam . hehe .4.30 p.m 3/4/2011 ahad minggu depan is study week is not valid anymore hokaii ezzati ! today is already study week . wohhaaa ! sepatotnya saya perlu menjadi studyholic . but !! what is your position right now ezzati ? haichhh ! bila nak study ja rasa macam banyak gila nak cover .. banyak x cover lagi .. itu dan ini .. pastu tidoq.. tidoq xpa pulak .. muhahaha .. bila kita tidoq .. semua masalah pon selesai .. sebab tu bila aku bangun tidoq rasa macam nothing is happen yesterday and the day before that . muhahaha .. kena pikiaq lama skit .. baru ingat apa yang nak kena buat dan berlaku kemarenn . muhahaha .
Kemareen abah mai .. abah sangat semangat ! aku pun rasa terharu .. sampai p kuala kedah beli laksa .. huhu . aku pulak .. pemalas dan lazy . haichh ! sebelum balik tu abah pesan “ ha.. study lebih sikit la nohh .. muka abah besinar sinar penuh harapan .. “ emm .. rasa macam nak pitam pon ada time tuhh . emm .. kalau stakat lagi 8 hari ni ja lagi nak exam baru hang nak berubahh zati oii ! bak kata orang sia sia hidopp . tapi xpa ! kita kena berusaha enn . aja aja hoitinn ! pastu time malam gala tu abah kol . pastu aku kol la balik .. mak angkat .. mak kata emm .. minum ayaq banyak banyak skit .. arr .. study elok elok la nohh .. mak doakan hang .. gedebuss ! aku memang x sanggop nak menghampakan harapan mak ngan abah .. tapi .. tapi ..
Ok . tinggalkan segala kesedihan .. mari kita begumbira .. muhahaha . kemareen ada malam seri laka .. ala ala dinner terakhir la jugak .. best sangat ! 1st time aku masok dewan jalan atas red kapeet pastu kedepak kedepok orang tangkap gambaq . muhahaha . azwa gila takott .. dia pegang tangan aku kuat kuat . muhahaha .. naseb jugak r jalan masok ngan dia .. kalau sorang tobat aku lari dahh . dah la ada budak tu . acewahh ! eh ok sekarang ni dah tukaq status .. xmau dah minat dia .. far kata kalau kita minat seseorang tu ,, minat dalam hati ja .. perang skit .. tula nama dia ujian .. jangan bagitau orang lain .. dosa ! huhu . let we change ourself ! hokaii !  malam seri laka ni untuk budak budak blok c . aku dok blok c wing A tingkat 2 . wing aku gila happening ! sangat happening dan memang happening ! hahahh . dah saat saat akhir kat matrik ni lagi r terserlah kehappeningan dia tu .. boleh pulak depa buat loker aku jadik pantry .. caiss .ni semua mula dari syuk la ni .. dia beli segalabagai milo .. gula pastu simpan dalam loker aku ..haha . konon2 xmau ada semut dalam loker dia .. baik gila pikiran .. caihh ! haha .la ni tertambah ahli pulak .. ala .. shikin .. shikin rumate aku .. zihah .. azwa .. semua pon simpan barang kat sini .. muhaha .. ok nampaknya esok pagi aku kena gerakkan semua orang sarapan ! hahahh . syok nih ! the last moment kot . muhahaha . ok cerita pasai malam semalam . semua masyarakat seri laka gila sengal sengal ! semua pakat dok gila begambaq . sini klip klap .. sana klip klap .. penat gila ! thens pagi tadi bangun lambat .. dah la ada expet fizikk .. hahahh . 2 3 soalan ja aku boleh jawab .. yang lain blank ! hahahhh . teringat kata kata mr chow .. kita kena p awai time exam .. kalau p lambat .. nanti banyak yng tetinggai .. pastu takot time exam tu kita blank terus .. sebab bila kita kalot kalot nanti ada satu hormone apa tah yang terembess ,, then membuatkan kita telupa segala mak nenek .. haha . lebih kurang camtu ahh . so conclusion dia .. get ready awai awai .. then p dewan exam awai awai . hokai !

 Ok x mandi lagi .. syuk tengah dok perebek apa tah kot henpon aku .. lepak lepak atas katil .. nani ngan azwa sedang menikmati hidangan lazat milo ngan roti hupseng . eh biskut hupseng dan zihah tengah main apa tah kat lappi dia .. dan aku nak mandi . hehehh . assalamualikumm . J

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum .. tiba tiba ja rasa nak menyonteng kat sini harini . hehehh . ingat dah xmau bukak dah notebook ni .. tapi apakan daya .. rasa teringin nak membuang idea pulak kat sini .. cewahh .. yang latihan math belungguk tu 5 jam hang buat x habeh habeh .. Microsoft word gak jadik pilihan akhirnya . hahahh . today description : 3.55 pm .. 5 april 2011 . still waktu pejabat ni sekarang ni .. facebook pon x boleh bukak lagi . hahahh .
Harini aku bangun awai .. dan x tidoq dah lepas subuh tu . cewahh .. banggala konon kan . haha . tapi around pukoi 11 tu aku dah besiap sedia atas katil dah . hahahahh . walaupon x mengantok .. dia kena tidoq gak . tula lumrah hidup aku .. orang tidoq aku jaga .. orang jaga aku tidoq .. hahahh . syok ja saat saat akhir kat wing ni .. pagi tadi sarapan ramai ramai .. makan roti hupseng . eh biskut .. hahah . teringat pulak .. budak belah timur (klate ganu) selalu marah kalau sebut roti .. haha . tu biskut la .. kalau roti tu roti gardenia ka .. roti ikan bilih ka .. hahaha . nak buat camna .. dari kecik aku pnggil biskut kering tu roti .. roti gardenia pon roti gak . muhahaha . kesian orang penang ,, dapat la cop orang penang x reti beza roti ngan biskut .. sorry penangite ..saya x besalah  . J .
Satg petang makan makan ngan budak wing .. best ni . kami nak makan steamboat .. steamboat tu xda la sedap sangat .. tapi kalau makan ramai ramai .. insyaAllah jadi sedap .heheh . semalam makan hidang hidang .. ada sup .. tomyam .. 8 orang 16 hengget . hmm . jatoh la satu kepala kena 2 ringgit . ok la tu kan . makan ramai ramai memang best ! superduperbest !

Nanti keluaq matrik sure n very sure rindu gila matrik walaupon time ni memang aku x sabaq gila nak keluaq matrik ! tengok la .. time study week boleh dok main lagi .. takot gerun tu memang ada .. tapi nak buat camna . bukak latihan ja .. stakat 1 2 soalan aku boleh buat .. pastu kalau x tidoq kat katil sendiri .. aku p jalan jalan kat bilik orang .. tidoq kat katil orang .. x pon rayau rayau .. xpon macamni ah .. bukak notebook . huhu . tapi xpa ! belajaq tu xkan habesh pon sampai bila bila .. we study to learn ! kan kan . belajaq untuk ilmu ! belajaq kerana Allah . dapat hebat hebat .. kita boleh perjuangkan islam ! bukan study just for4 flat . huhu . memang dulu aku pon tepikiaq jugak .. aku penat belajaq .. habes exam memang rasa lega gila .. hilang segala beban .. balik rumah .. kemas segala mak nenak buku .. yang rasa x mau guna .. recycle .. then what point kau belajaq 5 6 taun .. then exam .. then lupa segala bagai .. huhu . hidup x selalunya indah .. (ok .no relationship at all) haha
Ha ..kemareen petang jalan jalan pusing kmk . konon konon saat saat akhir kat kmk .. nak begambaq kat semua tempat .. cewahh .. memang banyak gakla snap pic .. macam macam posing .. thats the precious moment ! aku sure rindu gila kat semua ..  shikin , zihah , nani , azwa , ala , syuk , dan ramai g ahh .. hehe . memang supergempak depa semua ni .. dan aku pun sure rindu kat tettt . haha . dah x rasa macam nak minat dia lagi sebab ramai minat dia .. tapi nak minat gak .. muhahaha . minat ja .. bukan gedik gedik usher sepanjang zaman . muhaha .. ok stop talking nonsense ! bukan hebat sangat pon kan nak cakap pasai dia .
Heheh . idea keblankengan ! haha . daa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam . hehe . dah lama x menyonteng kat sini sejak exam . ok . harini paper last . paper 1 kimia ..haha. dahla kemareen cuti .. cuti sakan ja kami .. tapi harini hari TERAKHER kat sini weyy. Holla hollla .. x tergambar perasaan aku . xtau la nak cerita camna . huhu . sedihh ? gembira ? happy ? ehh bukan sama ka ? hmm . dan sebagainya . sumpah kalau xda kawan kawan wing yang superduperbest ni aku xdala sedih sangat .. beasala .. adat bejumpa mesti bepisah kan .. tapi tula .. sejak dua menjak ni kami sangat happy even ada la benda yang menyedihkan . banyak kott . huhu . tapi bukan nak kata la .. semua memang best ! sumpah mesti rindu gila semua warga rakyat jelata KMK ! harghh !
Sangat sangat rindu semua . sekarang ni , 3.10 petang .. kmk dah sunyi sepi. Wahhh .x boleh nak teruskan ni . waaaaa. Saya sangat sedih ni . hmm . ok cover sikit ezzati . ok2 sambung .. walaupon setahun ja kat sini . banyak gila kott kenangan . yang happy .. sedih .. harghh !
 untuk romatte roommate ku . shikin . zihah dan kakfa . saranghae . <3 .
tuto f1t6b . far . azwa . kaknora . nono . nanad .ana . sj . izwan . nabil . mad . syawal . saranghaee . <3 . tuto f2t6a hani . norma . syairah . ainin . haz . aishah . k.linda . syafiq . syawal . nasa . fizi . fuad . woon . saranghaee . <3
. kawan kawan lama .. ayiee . hajar . tera . piyah . pirah . saranghaee . <3
 dan last but not least . wing c1t2 yang sumpah gempak gila ! shikin . zihah . nani . azwa . ala . syuk .shikin bilik sebelah . kakfa . kak izma . kak syeer .kak ad. Falena . saerah . nadia . kak b . kak ika . saranghaeee <3 .
waa . waaa . bak kata ala .. sedih cerita ni . hehe . ok . xmau engat dah cerita kat sini .. tok ketua la . nenek nani la . hulk la .. monster hijau la .. titi la .. waaaa . saya nak nangess . ok dengan ini .. tamatlah sudah cerita di KMK . lepas ni dah boleh taip terus dalam blog .heheh . babai wireless . saranghaee kamu jugak walaupon sumpah lembab .hehehh .
the end . the keyboard in kmk is end .end here . ok here . 3.23p.m 20/4/2011. Saranghae kmk

No comments: