Followers

1st day in jun !


emm . harini dah masok bulan JUN !

x ada perubahan pon kat rutin harian hang ezzati oiii !

dan malasnya bila pikaiq nanti dah kena sambung study !

arghh ! SEPTEMBER ! ak harap kau x wujud . hehe . ok tarik balik kata kata tu

emm . kena ubah sikit cara hidup nih .

JANGAN DOK TIDOQ DAH LEPAS SUBUH .
sejak dulu berazam . dah dah . lepas ni kalau hang tidoq gak . ak suruh mak hang sembelih ayam sekoq hang .

JANGAN DOK TIDOQ LEPAS ASAQ JUGAK

JANGAN DOK MAKAN BANYAK SANGAT

JANGAN ITU DAN INI

JANGAN ITUU..

JANGAN INI...

JANGAN...BLA BLA BLA.

haha . saja nak buat gimik JANGAN je nih , aku penah dengaq satu nasihat nih , kita kalau nak muhasabah diru ke nak ansihat ke , cuba buang kata kata JANGAN tu , dan satu g TIDAK ! cuba cakap lagu ni

lepas ni x mau tidoq dah lepas asaq , x baik

lepas ni x mau tidoq dah lepas subuh , x elok

kan sedap sikit bunyi dia . kadang kadang tu kena gak la accept apa kesalahan yg kita buat kan , haha . 



sekian entry POYO dari ezzati hamid

2 comments:

nanad said...

baik cikgu zty..xmaw on9 lama2 dah pasni ;)

zty said...

hahahh . gegeh la nanad .
online lagi siap kamu ! haha