Followers

boys are stupido . ok doodle yg cakap . :)

HAHA . TIBA TIBA TERINGAT BENDA NI .
HAHAHA . NAK GELAK LAGI . HAHAHA



ni dalam novel 5 tahun 5 bulan ada cakap pasai benda ni . BOYS ARE STUPID . THROW ROCKS AT THEM ! haha . syok gila .
scroll punya scroll kat image google tu . dengan harapan nak yang background hijau . tetiba jumpak yang ni . hahah . ada pulak orang dengki .nah amik dia bagi bricks teruih kat girls . haha . dengki teruk ni .



haha . ok FAIR AND SQUARE !

4 comments:

aKu^nYi0r^jAmbU&cAmcA said...

macam x dak motif ja post ang nih.. haha

ahmad faiz hassan said...

weh ! aku kena ! aku p dpadam komen,, last2 kena kat blog terus.. suma komen delete.. haha,, cam arem..

zty said...
This comment has been removed by the author.
zty said...

aku nyior jambu dan camca : hahaha . jeles la hang ni , memang x dak motiff pon , keja orang xdak keja ni . :))


pait : hahah . padan muka.. tula gatai tangan sangat kann . hahaha gelak lagi . haha .
tekan apa wey ? kiranya suma komen hang hilang la ?
haha