Followers

"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"



harini saja gatai gatai tangan , kaki , ketiak dan yang sewaktu dengannnya dan kayap jugak nak join giveaway , hahaa , geli dah ehh cek mendengaqnya , tambah tambah yang last tu , tapi elok sangat la tu dengan blog yang cek nak join GA ni , haha , ada GELImatt lagi dalam nama blog enchek kakak farah , :)) .

GA ni simple jerk , just buat itu dan ini seperti yang disuruhkan , dan kamu kamu bakal membawa pulang sebentuk cincin ataupon cincin lagi dan cincin dan seutas tali leher sekeping , err subang ! so lebih kepada gugurl bak kata puan empunya contest . 

personal cakap tentang blog kakak faghah dafghi adalah saya sangat suka membaca disitu . ayat ayat yang digunakan simple dan selamburr dan selekeh sewaktu dengannya , ada gakk tutorial tutorial bagai dan video best best dan petua macam macam , ha tadi baru lepas baca satu petua , petua bagi senang mangkit awai , debushh . petua ni gak jadi pilihan hati . haha paham jela ye , 1st impression klikk blog ni dan baca hasil hasil nukilan beliau dah dapat agak mesti beliau seorang yang gila gila , haha , then tengok video beliau bersama adiknya . ha memang gila gila pon , bukan gila apa .. cuma rock cool gituh , ala ala kawan BETA la jugak nadrah nama dia , nanad pon boleh join gak .haha.ok penat dah dok describe pasai blog puan nihh, dan impression lagi ..la.. engatkan gelimatt hat org berkulit hitam dok nyanyi nyanyi tu .ceyy berkulit hitam xleh blah ,haha .  .. abang gila syok lagu tu , xtau sebab apa . dann sebab tu la tertarik nak tengok dan robek robek apa yg ada dlm blog tuhh ,

*ok kembali ke pangkal jalan .

...
satu lagi option kena lengkapkan slogan , 
menurut kamus dewan edisi 2018 .. aku rasa maksud GELIMAT tu ialah i) MAT yang GELI  ii) geli yang teramat amat sampai nak termatti mati anak tikus melihat orang yang geli itu . 

dan here adikk mengetag 
:))  adik ye


dan saya mahu GGGGG01 ,  dan GGGGG03 , entah celuuih ke dak , cewahh harapan nak dapatt kan , haha

2 comments:

farahdafghi said...

wahh kemain lagi entry dia. cek suka naa :P btw thnks fr joining!

zty said...

hee . tq tq .
ok no biggies sis , sukasuka join ni . :)