Followers

my hope . :)

aku teringin nak amik kos rekabentuk perindustrian . 
x pandai sangat melukis . tapi minat ke arah tu .. teringin nak pilih kos ni , but abah macam x minat je nak lepaskan aku pilih kos ni .sangat x mau pilih kos elektrik . sorry abah .
emm. haritu ada kakak dari upm datang kolej , promote kos ni . yes ! aku sangat berminat . tapi memang dah x boleh apply kos ni kat upm sebab aku x p temuduga haritu .. jauh sangat ahh . huhu .
kos ni ok dak eh ? macam mana bidang kerja dia ? haishh . ok saya akan surf lagi . hee .

xpala . harini jalan jalan tengok blog hebad hebad . sangat suka ! mereka sangat hebad ! 
teruskan usaha kreatif anda ! aja aja hoitinn ! 

teruja dengan mereka :)
:)



2 comments:

~~su manje~~~ said...

salam ziarah....mintak izin nak buat menu ptg nie.....
salam ziarah dari SuManje

zty said...

salam jua , tq ye singgah sini , :)
all the best untuk kamu . aja aja hoitinn ! yeayea