Followers

result

kemareen dulu result matrik keluaq . wahh wahh . result saya xla sebaikk mereka mereka di luar sana
tapi alhamdulillah la syukur dengan apa yg kita dapat , kan .. huhu
janji ada kepala 3 kat depan tu , ehehh ,
kalau nak flashback balik apa yang aku buat time study week , kot menangeh anak itik mendengarnya , haha , (imaginasi belebihan) nak tau takk ?.. kot kot hampa teringin nak tengok itik menangeh ka.. haha

-petang petang aku menjelajah satu kmk dengan rumate dan kawan kwan wing .. tangkap tangkap gambaq apa yang patot , 

-gelak gelak

-tidoq awai sebab knon konon nak bangun pagi , kadang kadang ja bangun . ahah
-tengah malam main silent killer dengan syuk , zihah , ala , nani ..

-selalu lepak lepak kat bilik makan hupseng
kadang kadang megi pon jadi

-buat kelas pakai kain batik , pastu sambung terus aksi menari nari

turun kafe ramai ramai , makan sama sama , gelak gelak , sembang sembang ..

emm . tu jela keja aku .. bila dah habes buat semua keja tu orang lain study la jugak , aku study 2 ,3 minit lepak atas katil .. gedebushhh ! sampai london terus . hahaha . so aku x heran sangat la kawan kawan aku dapat hebad hebad , haha . ++ far .. rajin gila p library . hmmm . aku ni masuk lib bukan khusyuk study .. khusyuk tengok orang .. lagi la betambah dosa . haha .

dahla . let bygone be bygone , haha . pandai jekan mengayatt . 

kemaren keluaq dengan nad , azwa , aini , shikin ngan put , kami p tengok nur kaseh .. boleh la tahan cerita dia .. pastu lepak lepak japp , then terus p kulim .. tengok caex dekat hospital .. enjoy ngan depa ! syok sangat .

dan harini aku perlu memeningkan kepala pilih kos pulak . eiii ! i hate this ! peningg !

No comments: