Followers

abang yang super annoyinggg !


haha tah kenapa harini rasa macam nak post tentang ABANG aku nihh . haihh nama pon abang kann mesti la berjantina LELAKI ! wohh menyakitkan hati betui tauu ! yess im a GIRL  tapi takpayah nak buli cakap semua kerja rumah adalah kerja kami oke ! rasa macam nak membunuh ja . muhahaha ehh mood serius tetiba gelak , sengetsenget !

pagi tadi tengah sidai kain tetiba dengaq suara orang jerit " DEKNOOOOO !! abang dahaga lahhh , bancohh ayaq tehh " chiss kauu !

tengah basoh pinggan : "lahh mana ayaq teh aku nihh ?" bila buat muka super annoying mula la dia buat ayat romentik " lahh abang melawak japon , adik pon nak marah marah ka ? " chiss lagi !

tengah tengok tv " ehh lahh cita bodo ni hang tengokk , cita cam hapa lagi .." (sambil berdiri depan depan tv) ish kalih gambaq lain kalihh .. pastu join tengok skali sambil mulut maki maki .. mood : membunuhh ! kalau lalat la dah lama aku bunuh ! haishhh !

main kompeter : "weywey hang main apa ni , ni jelah keja hang kan .. sambil usap usap rambut" hehh geram betui la kt diani .. diatu tiap hari melepak ngan game boom baaam boom bamm tak kisahh pon . mood: membunuh lagi ! bila aku marah ni ayat dia " ishh adik x baik marah marah abang hang ni , ingat senang ka abang nak usapusap rambut adik dia cam aku niha , try tanya kawan hang tengok ! CHISS LAGI !

tapi yang bestnya ..

bila aku keluaq memana tak bagitau dia , marah komainn lagi . "hang ni keluaq tak bagitau aku.. kalau jadi papa nanti sapa nak terjah p kat hang ? " hahaha lahh baik jugak kann .

bila ada lipas " wey abang abang ada lipaih cepat cepat p bunuh dia satg serang kami nak tidoq " hahaha dia dengan muka super annoying p la katoq lipas tuh .

segan nak masak " lahh hang masak la , hg masak kan sedaaaap .. " dia pon p la masak megi . muhaha lahhh rajin rupanya .

dulu la kalau nak keluaq memana hajak diala " err err abanggg nak p blablabla tlong hantaqkan " membebel la jughak satt pastu hantaq jugak . hahaha . bagus !

pastuh tadi dok cipta resepi terbaru . sapa nak cuba meh sini ceqq nak bagi tunjuk ajar .

pecahkan telur dalam mangkuk yang boleh masok dalam microwave
tambah sikit lada , kicap , sos dan segala yang nak bubuh
tuangkan sedikit ayer .
 lepastu bubuh nasik !

abang aku kata sedapp . aku makan rasa macam apa tahh .. so nak tau rasa dia , cubalahh try mana nak tauu ada taste macam abang aku ke kann . hahaha

ehh panajng la pulakk entry harini .abang jangan marah ehh saja nak bgai hang femes . :)


hasil kerja semalam :)

6 comments:

anayue said...

aq teringin nak ada abg sorang..huhuuu.. abg ang lebih kurang sama macam adik aq..

zty said...

haha xda pon xpa kott . hee tapi best jugakk ada abang ni :)

ohh kira ok latuu ada adikk :)

falahi said...

aku x da abg x da adik!!so..hg nk kata apa??
kakak=abg=adik...hahahaha!!
thanks to abg hg la..
dia x ada mode membunuh hg waktu hg baby dolu2..

zty said...

haha dia xda mood membunuh aku tapi kecik doludolu dia mood = membuli !

tp aku besyukur sangat. aku ada abang kakak adik laki dan adik pompuan :)

janganla sedihh .aku kann adik hangg :)

Shuk_ArChie said...

abanglah tempat yg akan anda bergantung suatu hari nanti.... cewah kata2 seorang abang... hehe

zty said...

haha tula abang slalu kata ..
"hampa jangan buat main , nanti abah takdak . akulah wali hampa" yekyek oww ja
haha