Followers

comfidentt sikit zty oii . haha


tadi aini , azwa ngan bell lepak kat rumah aku , depa  dok buat slide untuk presentation esok . haishh malas betui la nak cakap cakap ni . kan aku penah crita pasai nak bagi talk untuk adik adik tuu . emm aku nak senyum senget je kat depan esok bolehh ? haha . tah apala yg nak cakap .. pengalaman konon.. chaitt
tengok la apa nak jadi esok . just pray and see :)

dan harini aku kena comfident lagi ! kenapa ?
kena masak sendiri wehh ! haha . selalunya kalau masak pon mak ada kat sebelah tu kira ok la kan , ni mak takda p kursus so pagi pagi tadi mak dah pesan " haa tokua tu buat la sambai ka apa ka " hahah


dah nak memulakan operasi . ok jommm

No comments: