Followers

doodle ezzati hamid . haha


haha tetiba jadi truja pulak nak buat doodle nih . haritu cam malas nak mulakan , ni bila dah mula buat rasa nak buat lagi , na buat lagi . haha . aku lukis doodle guna paint sai , hasil pertanyaan kat nanad . kira nanad ni sifu aku la . hehe , tq ye nanad
hasilnyeea

 
hahaha . jom gelak ramai ramai.. niha hasil dia , 1st time guna paint sai aku memang tak reti apa pon , ni ikot outline dia just guna pen biasa , takda layer layer takda linewrok line work. haha henget benget ja kan ?

haa pecubaan kali ke 2 , ni aku dah reti guna layer dan linework. cuma takberopa nak pandai edit lagi , so line dia still senget benget :)




ni saja try lukis . haha tengok anak tudung dia . senget enn .



aini soh lukis kat dia , aku trytry la , wuhh macam oke tapi line x smooth . haha

so cuba lagi




haha akirnya jadi camni . oke la dari tadi kann :)


 
 pastu teringin pulak nak lukis full satu badan . so jadilah camni . haha



 aini punya sepupu soh lukis kat dia , sebelum ni ada gak try lukis pakai selendang tapi tak jadi , tetiba try lukis tengok contoh gambo sepupu dia tu . ehh jadi la pulak. hehe alhamdulillah
err nak try lagi lukis yg fully satu badan . hehe try an error . yeh yeh yeh !

okfinetqbye assalamualaikum :)

5 comments:

sitiinajihah said...

awat suma pakat gila doodle ni? pelik2 tok :D

zty said...

haha . alah skali skala jiah oii
jiah tak terjebak ke dengan kegilaan ni ? haha

sitiinajihah said...

tak terjebak plak dah...susah sgt ka nk buat benda tu? cantik sgt ka ?(muka sombong)

alif haris said...

hehe pndai eh buat doodle .. alif tak pndai ..huhu

zty said...

jiah : haha . susah sangat oww cantik sangat oww . haha
x susah sangat la , senang ja seriuss :)
try la buat , guna paint pon boleh

alif : haha x pandai sangat , baru try try buat :)