Followers

i hate thinking !


ok fine memang aku x suka pikiaq pikiaq ni . rasa lelah , darah macam x bejalan otak jadi tepu rasa nak buuum tidoq ja biaq tak payah pikiaq apa dahh ! haaargghhh !
sebab la ni abah dah mula bebel tentang kos yang aku mintak dekat upu . he said the statistik course is not so bagus dan rekabentuk perindustrian tu pon just sama . dan bangkitkan semula isu usm yang aku tolak itu ! harghh apakah ini semua ? dah mula balik isu rugi la tolak usm tuu ramai yang cakap rugi . haishh apa jelahh nak menyesai takda gunanya okeyy !

oke fine lepas maghrib ni nak mandi nak tidoq . hate hate hate this !

2 comments:

anayue said...

besa la tu zatie.. bila kita dah tgerlepas sesuatu pilihan tu.. baru la org nk bgi respond ..

zty said...

haah betui tu , amai pulak tu yg bagi respon posotiff . chiss dulu tima dapat tawaran tu semua kasik negatif respon . hamm takpala mungkin ada hikmah di sebalik semua ni . >.<