Followers

idealess .


assalamualaikum san salam sejahtera :)
haha IDEALESS lohh . poyo jakan makminah soghang ni , ehh doodle lagi la harini . haha

haha . saja gedik tambah tambah doodle yg aku post kat entry bawah ni .. tetiba rasa nak bagi dia pakai crown . HAHA . 

 gambo ni aku post kat page "single ladies" group idea falahi muthalib leteww , syok jadi single apa tah la kat dia . haha . pastu aini yang buat page tu.. jadilah kamikami sebagai admins group tuhh . sapa sapa yang single bolehla klik "single ladies" di ruangan find dalam facebook anda ye :) haha promote pulak .

doodle aini . haha . yang ni aku ngaku tak lukis using my true effort . just ikot outline gambaq dia dan edit sikit sikit . haha sama tak macam gambo kat bawah ni ?


haha AINI . skali skala nak bagi hang femes kan . hehe

...............................................................................................

tadi kan dalam pukoi 5 camtu keluaq p jogging dengan azwa , bell , aini ngan nisah . aini hanto mesej kat aku dalam pukoi 11.30 camtu , pukoi 4 baru aku baca pastu aku balas la kat dia " weey hampa dah p joging ka ? wawa, jogging leklook nohh " pastu aini balas " woyy hang nak p dak ? jom la satg azwa amik hang dalam koi 5 camtuh " lhaa depa tak p lagi ka , haha . so aku pon besiap la apa semua dalam pukoi 5 tu tggu depan rumah , pastu bell ngan azwa sampai depa tengok aku pelik " ehh awat pakai macam nak p joging je nih ? " ehh hampa takmua p ka ? chiss depa dua ingat kami nak p mengkuang dem saja saja nak ambik gambaq ja . haha dengan seliparnya dengan jeansnya.. ha elok sangat leteww

otw nak p mengkuang dem hujan turun . emm tak jadi la p sana , buat habis duit minyak ja . chiss ! dahtu patah balik ingat nak p kiosk makan makan , dahtu ubah plan p stadium . ahha joging la kat situ , satu round jepon sempot nak mampuss . muhaha nila akibatnya kalau dahlama x beexecise >.< joging tu penat satu hal , penat gelak pon lebih . pakat jadi tumpuan ramai ja , joging satu round buat hingaq ja lebih sambil tangkap tangkap gambo , then pakcik mana tah cakap " ehh nak buat folio ke adik ? " hahaha haah folio facebok pakcik oii . renggah gelak situ jgak. ada dua orang india pon sebok nak teguq jugakk " nak letak dalam facebook latuu" haha pandai ponn :)

then balik rumah abah tnya p joging kat mana ? aku kata la kalau tidak nak p mengkuang dem , patu abah kata " hahh jangan dok p situ , bahaya la . ada orang kena bunuh pon ada tau kat situ " waa nasib baik hujan kalau tak memang dah sampai situ . haha


okfinetqbye salam :)



4 comments:

alif haris said...

hahaha folio fesbuk eh .. bagus2 .. :D

zty said...

haaha . tulahh folio lani x payah tggu cikgu suruh dah , kita buat online pulak .. hahaha

nanad said...

wootwoot~zty dah pro laa ;D

zty said...

haha x pro cam nanad lagi . masih tekedek kedek :)