Followers

kebuntuan nak p USM dan anak DATO ' kawen org kampung


cek dapat ni . tekejut gakla.

INTERIOR DESIGNER . wahh teruja dengaq . memang x pecaya sungguh dapat ni , alhamdulillah . tapi xtau nak p ke dak . hmm . kena pikiaq sehabih habihnya . kalau pilih ni kompem x dapat u dah nanti . haishh . pening dah aih ! lagipon ni kos kena intebiu , rasa macam x komfiden ja dapat time intebiu tu , nah tengok tengok dapat gak . alhamdulillah . 

terima atau tolak ? arghhh 


................


membusykan diri kat rumah kenuri . jari pon dok bau bawang lagi nih even pakai inai . haha . baju pulak bau kobau , sebab tokjang buat masak kobau dan depa masak secara gotong royong so memang sebok la kat sana . 

k lah . cerita anak dato tu actually cerita hothot aku dengaq time dok bubuh kuih ramai ramai , haha boleh pulak makcikmakcik ni dok begosip . anak dato kawen orang miskin . waahh bestnya ! gila bak hang , anak dato tu still study dan bekenan kat sorang gadis ni , time gadis ni p rumah kaakak dia kat mana tah , kebetulan anak dato ni belajaq kat situ , jumpak kat situ la kot , dahtu dato ni p la masok minang . orang kampung memang begosip sakan la , sikeluarga gadis ni miskin tegar la jugak . hidup serba daif . dato tu sponsor semua time nuri tuh . segala mak nenek la , siap sedia sebijik bas untuk kamu kerabat gadis ni serta orang kampungnya p rumah dato tu kat KL nuha dan siap bagi dok hotel lagi . tudia bestnya depa ..ada plak sorang makcik ni tanya , cantik ka anak dara ? huhh , x cantik tera mana pon , kalau tengok pon x bekenan aih . hahaha boleh pulak kata kat orang camtu ? konklusion dia , jodoh di tangan ALLAH . kankan

dan i wish ada anak dato masok minang gaklah . haha .

esok kalau sempat cek update lagi noh . banyak story mory nih , tadi netbook buat hal , habih entry aku rosak ! haishh .
klah , dah gila la ni , 3.38am dah oii .

2 comments:

anayue said...

zty..tahniah~ huaaaaaaa.....

zty said...

haha . tq norm
tapi aku tolak la , huhu