Followers

malaih

booo . malas ! 

hmm . daa abah , mak , dik mat , diknis .. mereka p KL , baru ja betolak tadi , balik hari kott . ak MALAS gila nak ikot , abah hajak pastu dok buat ralit ralit , dah lama tu rasa teringin lak nak ikot , emm depa dah nak p dah .. x dapat denn nak menolong . tulaa sapa soh lambat buat keputusan ! padan muka !

emm . actually MALAIH gila nak update ni . 
tadi bagitau norma aku nak bukak netbook dulu , baru nak update . hahahha
tapi rasa gatai tangan la pulak nak tulih . jadi terupdate la satu entry buat masa la.. haha. 
bukan apa galak sangat nak guna netbook sebab situ boleh upload gambaq guna gigibiru , kalau guna pc ni ha kena guna wayar segala bagai . kan aku MALAIH . :)





emm . nak blogwalking pon MALAIH . segala koment pon x balaih lagi . hahhaa . MALAIH punya pasai . 2 , 3 harini bukak fb pon gitu gitu ja , tengok sat then belah , blog pon sama . dahtu bila nak update kann ? 
tapi harini bangun awai . sebabtu layan fb ngan blog satt , tuu netbook tengah loading nak bukak , satg baru nak balaih segala kunjungan kamu kamu . :)



google tadi jumpa doa ni . doa bagi si peMALAIH kott . hee , amal amalkan lah .


notabuluroma : emm . sekarang tengah download cita juvana episod minggu ni dengan cita ummu hani episod last . sebab tu x katop lagi pc ni . hehehe . dan satu rahsia : pc ni adik aku yang bukak . harapkan aku :: MALAIH !

::sila kira bilangan MALAIH::

5 comments:

anayue said...

aq tak pandai mengira ni.,..

nanad said...

ada 1543896 malaih..ceq kira dah ;D ish3..titi nii..hehe

zty said...

norm : haha , amik kakuleter cepatt !

nanad : waa terrer terrer , nah amik satu kulit koci kat nanad . :) ,

nanad said...

=.=" dan baling kulit koci tu kat titi..grrr~

zty said...

tapi malangnya , tt amat terrer mengelak . dan debushh kulit koci itu segera ditepis dan kembali pada nanad . :)



terrer dak ? haa