Followers

membuang masa .

itulah dua patah perkataan yang memang x asing lagi bagi kanak kanak  remaja  orang tua sesiapa sahaja yang CUTI ! kan kan ? tambah tambah yang kerjanya tanam anggur je tiap hari , semacam aku nih . hahaha
elleh konon je x buang masa , tuhhh lepak depan fb tu x buang masa . ok i admit it ! but still nak bukak fb kott , haha xtau kenapa , mungkin dah jadi tebiat dah kot , memang sedaya upaya nak elak fb , but then asyik on je lappy asyik tertekan butang facebook je , WARGGHHH ! kadang kadang rasa macam nak bako je butang tu . ok kadang kadang ja , haha

ni baru habis layan fb sedari pepagi tadi aku bukak . haha , bukak blog dah lama kononnya nak post something tapi fb lagi yang aku layan . hahaha . but actually x minat sangat fb sebab kadang kadang boring nak mampuih . ha tudia keluaq dah ayat dia .. haha , tapi kadang kadang best . sebab layan komen yang gila ngan kawan kawan yang gila ! haha , nahh sian depa dapat gelaran tu  , 
tadi main komen dengan AHMAD FAIZ HASSAN dan SHARIFUDDIN SULAMAN . haha , memang gila gila . x boleh nak berenti komen sampai masing masing halau p smayang , aku off fb datang jengoi mai blog pulak , hehehe , satg satg aku berhenti nahh . :) depa dua penat dok kutuk aku , jahat gila ! nah weyy aku mengata hampa nih , hahaha


la buta rabun ka ? x nampak la pulak
 klik gambaq untuk pembesaran sebesaq besaqnya . haha
ni bukti enche ahmad faiz hassan hajaq cek tangkap gambaq screen guna pc teruih . huishhh cek taktau pon buleh selama ni , hahaha . cek ingat boleh tangkap guna photoeditor mana mana ja . lah teruja gakla . tima kaseh noh enche pengajaq . katanya nak suruh aku belanja makan . tuhh iklaih ke dak taktau .ehh dak dak aku tau hang ikhlaih .. tapi lani sengkek la enchik . saya pengangur terhormat sekarang . harap maaf . haha



heh yang dah terrer tu jangan nak gelak sangat nah . 
.........

ehh  NORMA SAMARUDDIN . aku pon nak tulis nama hang gak . hhehee, tuu nama penoh lagi kakk, ha kamu kamu layan la blog cik norm ni . sempoii habes , :))  

dan harini aku layan blog enchik ZAHIRIL ADZIM la pulak . bintang pujaan rumate aku dulu . kak fafa . haha , sori kakfa mana ada nak rampas , jenguk jenguk blog dia ja .. ni sebab NANAD post shortfilm yg dia belakon la , sebabtu telekat sat kat blog dia . haha .
best gak . try layan..ayat dia fuuh sastera habes gakla , dah tu nak jadi penulis ke apa tah , dan ada film best gak yg dia belakon ak x tengok lagi . contohnya gadoh . weyy minatla cita rok rok ni , bkann rok apa .. cita macam budak budak jahat . ishh memang minatla .

sebab tu saya peminat nombot 1 cita JUVANA . yaww . 
best la . ++  botak a.k.a johan arif (apaatah), apek a.k.a syazwan zulkifli, ayam err lupa nama dia . :) . boo haritu saja gegeh gegeh tulih kat wall apek . ucap happy burstday , fuyy dia balas makcik makcik semua .. haha teruja la satt , rasanya tu dah official fanpage dia , xtau la kalau orang lain kan babtu teruja sat ja . haha . 


k lah . x baik exsaited lebih lebih .


kdaa



notaotaksenget : haishh , 2 minggu x boleh tengok marimarr , asyik dengaq lagu duniaaa khayalan...dunia immmmpiaaan .. wuuu memang terbaik ! benci gila !

6 comments:

nanad said...

saya pula yg disalahkan =.=' lol..marimar tu apa titi?

ahmad faiz hassan said...

haha.. bangga2, pasni follower aku meningkat gila2 pnya

zty said...

nanad : hahaha , memang patot disalahkan , cewahh . marimar tu macam marmar gakla . ishh sekeh satg kot

ahmadfaizhassan : haha , bangga kena bayaq tol weh ..

anayue said...

patut arr ramai yg terjah blog aq.. cik zty promote upanya..hahhaha wey..x kn ang tgk k0t crita marimar tu?? takpa lain kali aq promote aang gak!! hohoho siap nama penuh aq tu..

anayue said...

lupa nak ucap trima kasih..
terima kasih....... thank you..

zty said...

haha , ok la cita marimar dari duniaa khayalann tu ..senget ja aku tengok .

hee wc wc . ha lagi satu dalam marimar ada abang hensem , abang sergio . haha . *poyo .