Followers

TALK untuk adikadik .


assalamualaikum ( :



tadi p sekolah . (bosannya intro) tiba tiba harini cikgu kaunseling , cikgu emy keluarkan idea suruh kami bagi ucapan err taklah ucapan sangat cuma cakap cakap la tentang path lepas spm then kasik depa semangat . emm takkan nak tolak kot kan , cikgu sangat besemangat ! ok the due is selasa depan . haha eksaited gakla nak buat slide apa semua . tapi kalau nak cakap . aku x berapa kmpident la . haduihh . tapi nasib baik lepas matrik ramai so selamat la  den. :)

so NAJIHAH AHMAD ! anda cuti kan . yek aw aw jom la join selasa nih . cikgu nak student poli gak . ala kasik pengalaman ja . tunjuk pic pic kehidupan kat sana . :) 

sapa lagi eh ? ha HASSAN JR jomla , promote sikit form sixx . 

lagi .

lagi .

sapa lagi ?

NADIRA RAWWR kena join gakk !


FALAHI MUTHALIB jom . jangan nak ngelat . ehh ada test keta kan . ok baik


HANISAH , AZWA . AINI dan BELL wajib hadir ya ! . cewahh dah macam koperal krs pulak .


dan sapa jalah yang ringan kaki dan body . 


harghh . bila lagi nak nganga luaih luaih kan .


:: tadi keluaq dengan azwa , aini , bell dan nisah . rancangnya nak ke pawagam tapi disebabkan beberapa kesulitan (rahsia) x jadi masok wayang , jadilah kanak kanak terbiar sat , dok huyung hayang kat jusco tuh . dan lastlast bell belanja sundae chocholate wehh ! teharu !

dahla . blankless dah ni .


4 comments:

Sharifuddin said...

nak join...

zty said...

jom la din . tapi bukan hg kat perak ka ?

si pai epal said...

u had been tag..jum join ni :

http://epalpai.blogspot.com/2011/06/segmen-domo-mega-kehidupan-duniaku

zty said...

haah , ok sipaiepal nanti zty terjah sana . :0

tq tag saye ")