Followers

bejalan ja tau !


masuk harini dah nak dekat 3 bulan dah aku holidayy . haha ada rasa jeles ? yeww
haa dalam masa 3 bulan ni taktau la berapa banyak kali dah p jusco , tesco , sekolah , kedai tuu , kedaii ni . wahhh gilalah hang ! hang ingat hang kaya sangat ka ? ingat sikit . penganggur beb ! ok cukop cukop !

haha ni semua gara gara semua kawan aku ada lesen . uhukuhuk err aku pon ada sebenaqnya . hehehe . tapi apa boleh buatt aku masih dalam dilema tak reti bawak kereta . ehh jangan gelak . sumpit satg kott . haa haritu tengah tengok tv tetiba ada crita apa tah aku pon sedap ja tengokk then mak aku besuara " hmm orang cacat pon pandai bawak kereta kan " aku diam lagi , tetiba rasa semacam pastu pandang mak aku " hooo mak perli dekno ehhh ? " pastu adik aku gelak gelak . sampai hati mak kan . T.T 

tadi p jusco lagi , alasan utama : bell dah nak blik johor so ni last hangout . haha lepasni tinggal aku , azwa , aini ngan nisah jelah nak jalan p mana pon . ada plan lagi ke wehh ? haha pokett keringpoketkering T.T

hehe esok nak p singapura . waaa eksaited nih haha . nak p kenduri rumah sedara ekcelli tapi dah alang alang p tuu besiar siar la sikitt kann :) ingat senang ka nak p jalan jalan jauh camni ? jeles betui kat adik aku , heyy dulu kakak kecik tak penah p jauh jauh camni tauu ! mana aci hampa kecik dah boleh p ! lagi lagi boleh naik flight pulakk tuu . haha apa punya kakak jeles kat adik sendiri .. okok fine hmpa guna duit tambang sendiri kakak abah dan mak yang sposor .sian hampa x dapat sposor padan muka ! sapa suruh ada duit dalam tabung haji . hehe duit aku dah boliaww nehi piar reheyy . ada 16 hengget ja kot ,nak p bagan pon tak lepass T.T

napa setiap post ada simbol T.T ? poyo jekau .

oklah nak p mandi pastu p pokok tampang satt , angah aku nak suruh tangkop gambo apa tahh . haishh . dahla x kemas barang lagi nih . ceyy poyo laghi !

hensem tak saya ? :)

No comments: