Followers

botak


botak best . muhaha *tetiba

aku suka gila cita juvana sebab suka tengok cita budakbudak jahat ni . lagi best kalau ada watak jahat yang macamni , lakonan diani menjadi la. kira lakonan dia menjadi lakan sebab dia kata kalau keluaq memana mesti org cam perli perli dia asal jahat sangat ? hahaha padan muka !


 tudiaa BOTAK sungguh . haha . tapi umoq dia dah 25 . yang bestnya botak ni penah belajaq kat jambi 2 tahun , tahfizz tuu


ok dah ada rambut . haha


takde motiff pon buat entry kalini , tadi tengok fuuh . haha best la pulak tengok fuuh sebab tetamu jemputan dia botak. muhaha . dulu aku tengok boring ggila fuuh dengan aksi banyak cakap awal tuu . kan best tiap minggu jemput botak :) 


hmm dah siap download juvana . jom layan :)

::harini banyak layan tb . petang tadi tengok cita cinta mat rock , best gak . pastu tadi ada cita mencari . boleh la tahaan dan kemaren aku lyan maharaja lawak . laa best jugak kumpulan jambu kan . ritu aku tengok minggu kesembilan jaa . sumpah cam hapa lagi lawak diaa . tapi minggu yang awai awai tuu memang best la jambuu . sepah pon best memang x siasia la jadi juara . jozan ngan nabil x suka sangat sebab depa macam belagak sikit *sigh >.< layan majaraja lawak nipon sebab abang aku tinggaikan hardisk dia sebelum dia balik klantan . haha harapkan aku download memang taklaa . ada banyak lagi movie dalamtu .. hehe pahampaham jela :)




4 comments:

anayue said...

yaaa,, gimmi 5 zatie.. aq pon suka botak jugak!! tak suka daim,,lembik!

zty said...

haha nah nah . aku kasik ten kat hangg . tau xpaa x suka daim gakk . sian watak utama hahaha

weh apek pon best . dan ayam juaa . haha nanti botak mesti banyak blakon filem gengstergengster . mesti tengokkk ! haha

Anonymous said...

nadia♥♥

zty said...

nadiaa ?