Followers

lovely craft naida . - giveaway




hehe disebabkan sekarang ni aku tengah bermood melonjak lonjak tentang felt craft ni , kemana saja yang aku klik dan tejumpa giveaway comei begini takkan ku lepaskan peluang . hee , 
bestnya kalau dapat hadiahh hadiah diaa . waaaa melompat macam ayam tegliat kaki la akuu . haha berangan lebih pulak . 

ada dua hari je lagi sebelum tarikh tutop . cepacepat . ada masa lagi nihaa , sapa nak join silakan ke blog akak naida :)

emm komen tentang gambar kat atas tu . memang cantik dan kihut kihutt belaka . zty memang dah lama teringin nak buat benda benda ni semua tapi x kesampaian lagi . T.T . so moral komen ini : sangat cantikk semuanyaaaa ! yeyeaaa . :) hehe terover pulak sori

2 comments:

Lavender Naida said...

thanks dik! ^_^

zty said...

hee ok welcome . nohalla akak :)