Followers

"MARK UP CC"




 give away ni senang ja . just ada beberapa syarat hampa kena buat . mark up cc tu maksud dia
isi penting dalam entri ini, k0rang nyatakan pembaikpulihan yang perlu CC lakukan..xkesahlah paper strategi/hiasan/susunan/ atau cadangan paper jek. (haha aku kopi paste dri blog cc actually) so lebih senang cita hampa p la blog cc untuk berita selanjutnya :) hadiah lumayan hadiahlumayan . hehe


emm blog cc dah comei . wana wani tulisan tu sesuai dengan imej jualbeli online . cewahh
yang bloglist kat tepi blog cc tu kalau boleh bubuh scroll box , kalau kita nak letak bebanyak pon xpa dia x panjang bejela sangat  . ade je tutorial dia ,boleh dapatkan kat sini , sini  , sini  . haha banyaknya panduan . ikotla yang mana paham ataupon kalau cc dah memang tau takpa la. hee 

ok yang tu jekot .

sekian >.<


No comments: