Followers

starter kit


dah lama aku mengidam nak buat feltcraft ni . haritu try cari kat jusco . mak aii penat pusing satu bangunan takda pon barang feltcraft ni . habis segala kedai yang ada juai barang barang comei aku p , ssemua buat muka pelik bila aku cakap feltcraft . hemm


semangat bekobar kobar ni nak tryy buatt . ishish sapa nak bagi kat sayee RM 60 hinggit ? hmm kena bodek kakak aku nih :)

semalam ada jumpa blog green lover err i mean dia buat craft guna barang barang tepakai :: jeans . sumpah craft dia memang best ! cantik gila .

nah tengok ni 


hee sukahati ja aku kata go green kan . emm kakak liyana punya blog 

emm what im gonna do sekarang ? weyy nak buat felt craft ni . waargh warghhh !


dimana ada kemahuan disitu ada jalan ezzati hamid . peace yoo

No comments: