Followers

susu


tetiba rasa nak post sesuatu . sesuatu tentang susu . haha
emm sensitiff tak ? dakdakdak .
haa susu feanleaf kat rumah dah nak habih . dahla mahai . chiss !
dulu aku x suka susu , tah macammana tahh time kat matrik aku suka gila susu , sampaila skarang ! wawawa 

penatnya lukih itu lembu ! haha . lain kali kita lukih kambing pulakk naa , 

skarang aku jeles gila bila baby minum susu . eii sedap je depa minum susu kann . dahla guna botoi susu .. ishishh jeles . ahhha takpe baby saye pon boleh minum susu tauu *kesian baby yg x besalah itu . haha

oklaah jom minum susu . salam

4 comments:

ayiem said...

aku suka susu...dr azali lg!!lmbt la hg, patot kurg tinggi...hehehe, jgn mrh!
wei...pasni try susu segar lak!!dr org jual lembu, lg hebat!haha

choki choki cila said...

kt matrik minum susu sbb dk tgk orng minum susu cm sedap so kita try bila balik rumah tak mau dh,nk susu kotak je. haha. kami cm zty gk dlu xsuka susu.

zty said...

ayie : haha . jahat gilaa !
. yela aku suka susu freshfresh . tp yg dlm kotak cam dytch lady tu x suka , tetiba masok matrik aku jadi suka pulak. haha magik

zty said...

kak sila : haha betuibetui . meh gimefaive sikit :)
tp time kat skolah pon ramai yg minum susu kotakk tu . siap minum pastu kata taksedap lagii.. ahha teruk