Followers

khas buat mierab .


assalamualaikum . 
ye tuan tuan dan puan puan serta pakcik dan nenek sekalian , harini eden nak buat entry untuk cik mirab ehh thethe amira . haha . so cepatlah terjah ke blog dia sebab diani dok tulih novel . best weh . tak caya p terjah lekaih . hihi (thethe jangan marah cek promote sikit ni) :)

actually aku nak tulih sesuatuu ni . hm tapi tengok yang ni dulu


haa tengok . dia kata dia SAYANG aku entra lebih . hahaha . (macam xdak orang lain sayang aku ja nak eksaited lebih sangat) muhaha , saja ja nak eksaited . haa tudia tudia muka jeles .

*ni mesti nanti AINI jeles kat hg mirabb , sbb aku tulis pasai hg . kikiki , actually kann AINI lagi sayang sayang aku lebih lebih . kan aini kan ? baik ngaku cepattt ! ada bukti banyakkkk :) 

dan dan weii mirab tengok apa aku tengah baca


hihihi 

tipula hang , watak dlm tu brutal habis , aku ni sopan khacak dan ayu habihhh . :)

aku baru baca sikit . betuikan cita ni yg hg suggest kat aku ? satg dok buat pelik sorang sorang pulak  . watak lia kawen ngan sapa tahh . x ingat (baca kat sinopsis)


hahaha . tetiba ja aku terjain nak prsc benda benda ni semua :)

weh lawak la . part mak dia marah dia dengan adik dia "hampa dua ekor ni .. blabla" pstu depa duadua berenti dan tgk punggung masing masng , " takda ekor pon" HAHAHA . letih gelak 


:: harini rajen tahap kambing goreng . aku bersihkan rumah ala ala hotel . haha part hotel tu bahagian mop jela .syoknya tgk lantai . besinar , sapa takdak cermin buleh la bagi kat aku alamat . nanti aku pos marmar bekilat . (syok sendiri haha) k lah . sekian salam

4 comments:

siti nuramira said...

ngongekla hang..aq acah ja..hang tulis betoi2,,,cish..

Ala,,tah kenapa aku baca novel tu aq ingat kat hang,,tu terus dapat ilham nak smbg nove; aq yang dah bersawang tak sambung,,

zty said...

hahaha . ni la diari aku , :)
aceyceycey ni aku nak suka semangkok ni , haa ingatla kat aku puas puas , tah apa hg pikiaq aku pon taktau kann . (pikiaq benda baikbaik sudah, yg x beropa baik tuu bukan aku) hihi.

Aini Wany said...

tudiaa. weyh zati. wat la "KHAS UTK AINIWANY" lak. haha. jeles !

zty said...

hihihi . agak dah ni , will will insyaAllah :)