Followers

my new blog


assalamualaikum . 
WUTWUT sambil ketuk ketuk beduk dekat masjid nak buat pengumuman kat sini 

akhirnya blog baru muncoi jugak . dah lama rasa nak buat tapi baru harini terbuat . hihi . 

intoducinggg


.



sila sila lah ke situ ya makcikmakcik hensem dan pakcikpakcik gagah sekelian .

hihihi . amacam hijau dak ? haha . just like blog ni ja , cuma cuma cuma blog tu khusus untuk krafkraft aku . so lepasni segala mak nenek cerita tentang kraftangan aku akan ku selitkan disitu dan bukan disini lagi . entry lama yang aku tulis tentang kraft semua dah diabsorb masok kesitu . tapi aku tak delete la dari blog ni , sayang . :) hihi


ok itu saja untuk hariini . sekian wasalam .

:: esok jgn lupa bangun sahur .


No comments: