Followers

taktau nak post apa


assalamualaikum
ok aku tipu . aku tau ja nk post apa . hihi 

nak beli kain felt online plak la lani , ada sorang budak tu dia kata dia beli felt online jatuh stu singgit . GRRR jeles aku dengaq . aku beli kat A to Z satu keping 2 hengget ! see . singgit beza tu amat bemkna tauu ! so tunggu apa lagi jom kita search blog yang jual kain felt . mari mari mariiii!

:: smayang taraweh harini dh hilang dah dua baris kat belakang . haha depa sebok buat kuih raya kot . yang bestnya aku suka tengok gelagat kanak kanak . adoii semayang isyak jaa lepastu ngesot ngesot ke belakang buat group gosip . ada yang belari lari keluaq , nak main apa tahla .. dok tengah smayang bau asap busuk busuk , haihh main apa la depa ni , mentang mentang boleh bekumpoi satu taman kannn . mula la buat projek hensem hensem . haihh kan baguih buat study group (@%%$%#@$$) hahaha . actually aku teringat zaman aku duluu , lepas smayang isyak smayang taraweh 4 rakaat lepastu main batu slambut :) hihi senget bebeno !

2 comments:

sumanje said...

kalau tak tau nak post sumanje bagi idea...
tajuk menu berbuka pose.....
hari yang indah dikala ramadhan...


hehehehehehh

zty said...

haha hakan bleh gaktu tajuk tu . ok insyaAllah kalau rajen zty akan buat entry tu . hee tq