Followers

transkrip result .


assalamualaikum .
sekarang ni aku tengah serabut dengan kes TRANSKRIP result matrik aku yang x sampai sampai ni . warghhh rasa macam nak hentuk kepala dekat bantai ja . (bantai dhla . lembut sikit) so ada sesapa yang x dapat lagi ka transkrip ni macam aku ? hmm kawan kawan aku ramai yang dah dapat dan aku ada terbaca dekat sini yang mengatakan kalau hilang or apa apa kena mohon lain dan ambik masa sebulan . whatt ? sebulan . aku dahla kena daftar dalam masa sebulan lagi . hemm memang nak nangis jugak ni .

nasib baik sekarang ni puasa . kover sikit . hmm aku harap sangat transkrip tu akan selamant sampai kat rumah ni dengan jayanya . amin . semua sila aminkan skali . hee


mood : TRANSKRIP result . T.T

6 comments:

siti nuramira said...

weyh kawan aq pon dah hilang transkrip dia,,klu hang nak mohon transkrip baru better hang suruh sum1 p ambk utk dkt putrajaya then pos laju kat hang,,juz in case transkrip hang btoi hilang..

Aini Wany said...

ta smpai2 ag ke weyh? aku bersimpati at ang. ang wat la cm mierab ckp tuh, tak pun try kol kmk lu tnya ape kes tak smpai2 an. chill :)

alif haris said...

huhu yeke .. so cmne tu ?
sy tak pernah p matrik ..huhu
try la call matrik tu ..

zty said...

mirab : yaya tq weh . aku dh kol kementerian dh . n dia cakap nanti pos lain.. ak pon x pasti samaada depa x pos lagi ataupon tesesat kat mana mana transkrip tuh . tp ada ja kawan aku yg still x dpt , emm tahla

zty said...

aini : wahh kalau hg besimpati kat aku hg kena belaja aku makan . ekeke (eh nasib baik posa lani)

-hmm aku dh kol kmk kemaren tp depa cuti kan sebb 1 ramadhan so kerani tu soh kol rini tp aku dh kol kementerian . senang crita . haha

zty said...

alif : hihi takpa sya dh kol pihak sepatotnya . dan dan insyaAllah akan smpai dlm masa 3 mggu lagi kot . kalau x sampai jugak nanti saya serang kementerian . haha