Followers

ztdreamzcraft


assalamualaikum .
harini nak upload lagi feltcraft yang aku sempat siapkan . hihi . ni semua dari tempahan kawan kawan adik aku dan ada lagi yang depa tempah tapi aku tak dapat nak siapkan sebab barang tak cukop . fiber yang nak sumbat dalam perot feltcraft tu dah habih dan button pon T.T hmm so kena tunggu aku jelajah A to Z lagi la nampaknya . jauh tempat tu jadi aku taktau nak boleh p sana bila ,

sekarang upload gambo dekat fb , ada jugakla yang tempah tapi barang tak cukop la sayang dan dan malasnya nak p pejabat pos . hmm just wait sat nah , i will do it later :)


kapkek . asainya nak buat kapkek last last kek cawan ada (@#%%) , aiskrem ada . cendawan pon ada . HAHAHA . sempoi dak ?


brooch (betuika eja camni weh ? cerr habaq sat . brooch ni untuk aini , azwa dan nisah . dah lama janji ngan depa akhirnya siap jugak . haargh lepas satu keja :) . tapi tapi tapi button dah habih so satlagi baru nak keluaq p beli :)


keronsang lagi . tapi yang ni aku hancurkan dia sebab sebab nampak macam buruk . HAHAHA . sedih dak dengaq ? T.T


loli punya badan .

loli punya kaki .
ha camtula cara nak buat dia , firts potong dua keping bentuk yang sama , pastu camtumkan dia dengan menjahit insang pari :) tapi tapi janganla kedekut benang cam minah tuu , jahit sekerat dah tebengkalai . hihi


lolipop . loli ni kecik ja tapi nak pengsan jugakla buat ni


bunga patrik pon ada :)


s for sarah . tapi aku buat lain untuk budak ni sebab kesian dia dapat s kecik padahai hurup lain yg aku buat semua beso beso :) nanti dah siap segala bagai aku upload lain 


ni yang dh siap packing . :) , rasa best dan lega like terbang di atas awan macam goku ja bila tengok hasil yang kita buat sendiri . kan kan

8 comments:

Ain said...

handmade ke ni ? aww , cumelnyee :) <3

siti nuramira said...

comel..amboi dah tukaq profession jadi handcraft maker plak..class gitu..hang tak nak wat business on9 ka,,aq nk lolipop tu

zty said...

ain : ya handmade ni . hee , tq

zty said...

mirab : haha . slama ni aku profesian apa weh ?(buatbuat taktau) hahaha . tak lagi kott , barang pon ciputtt ja , dhtu aku segan nak buat banyakbanyak . hihi
ingat nak jugak . tp tggu mood rajen tahap cipanzi dulu :)

nak ke ? hg lambat , adk aku baru p joi kat kawan dia . hahah . nanti aku bukak tempahan hg jgn lupa serbu . hehe

siti nuramira said...

aq serbu pon pakai helmet tau,,tapi aq request mintak tangkai yang ada button,,senang aq nak gantung dkt luggage aku sambil berlagak,,kawan aq yg buat

zty said...

ada button ? means kicin la ?
ha yg aku upload ni letak tali secipot ja tp bleh ja nak gantung . ak x letak kicin sbb baru beli kicin semalam . hihi . nak letak kat luggage ? wahwah kena tulis nama aku besaq besaq ni . HAHAHA

siti nuramira said...

tak nak la...nama mirab lg sodap

zty said...

dlm MIHRAB cinta . hg tgk dk ? haha , MIHRAB tu dh macam MIRAB plak aku dengaq